RSS

Atomizorul: ce este si cum se foloseste

23 Mar

Poate prima oara cand ati auzit de tigara electronica ati fost probabil mirati de faptul ca exista asa ceva. Adica cum poate o tigara sa fie electronica? Va zic eu cum, cu ajutorul unui atomizor! Da, atomizor, componenta a tigarilor electronice care transforma lichidul folosit din cartusele de reincarcare in abur.

Pare simplu, nu? Asa si este..

Ei bine, pentru buna functionare a tigarilor electronice trebuie sa respectati cateva reguli simple: cand simtiti ca tigara electronica are un usor gust de ars inseamna ca e timpul sa reincarcati patronul cu e-lichid (nicotina lichida). Puteti sa faceti acest lucru si mai devreme de a simti gustul de ars, mai exact in momentul in care simtiti ca gustul tigarii electronice nu va mai satisface; de asemenea daca in timp ce fumati din tigara electronica simtiti ca ajunge e-lichid in gura inseamna ca ati incarcat patronul in exces sau poate nu trageti cum trebuie din tigara. Suntem siguri ca dupa folosiri repetate veti invata exact cum se foloseste.

Atomizorul este recomandat a se curata odata la 2 saptamani sau atunci cand tigara electronica nu mai functioneaza cum trebuie. Indepartati incarcatorul si totodata patronul de reincarcare din atomizor, apoi suflati in atomizor pentru a se scurge tot lichidul ramas in el. Acest procedeu curata atomizorul si il pregateste pentru o noua reincarcare cu nicotina lichida.

Speram ca informatiile noastre au fost de ajuns pentru a avea o tigara electronica functionala 100%! Pentru orice detalii sau intrebari ne puteti contacta oricand prin intermediul paginii Contact disponibila pe site.

 
Leave a comment

Posted by on March 23, 2011 in Entertainment

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a comment