RSS

Video reportaj

26 Mar

In vreme ce productia de tigari si produse adiacente acestei industrii a crescut tot mai mult, cineva s-a gandit sa produca un sistem prin care poti sa te bucuri de acest obicei inlaturand aspectele negative ale fumatului traditional: probleme de sanatate (de cele mai multe ori cancer pulmonar, dar conditiile pot sa difere de la caz la caz), mirosul neplacut, coloratul dintilor etc.

Mai mult, prin programul realizat de companiile de tigari electronice, cei care sunt dispusi sa renunte la fumatul traditional, se pot lasa de fumat in maximum 3 luni. Puteti sa accesati acest program pe site-ul nostru, eTigaraRunway, daca urmati acest link: progra Step-by-Step.

Mai jos am postat un video reportaj despre cum au aparut tigarile electronice in SUA. Video-ul contine un scurt istoric despre tigara electronica, procedeul de realizare al e-tigarilor si motivul din spatele acestei tehnologi. Poate acest produs sa functioneze si pentru tine? Ceea ce vei afla este ca succesul folosirii tigarii electronice se bazeaza pe individ (tine doar de tine daca vrei sa traiesti o viata mai buna sau nu – fara fum). Nimeni nu face ofera nici o garantie, dar in urma studiilor reiese ca o parte dintre cei interesati au reusit sa se lase complet de fumat.

Aici e video-ul (in engleza):

 
Leave a comment

Posted by on March 26, 2011 in Despre tigara electronica, Video

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: