RSS

Cum functioneaza tigara electronica

04 May

Orice tigara electronica contine o baterie, un atomizor (sau vaporizator) si un cartus incarcat cu nicotina sau e-lichid. Mai jos sunt expuse elementele unei tigari electronice (text in engleza):

tigara electronica

Cand folosesti tigara electronica iti potolesti “setea” de nicotina inhaland vapori care arata ca fumul de tigara – de asemenea capatul tigarii electronice are un led care se aprinde imitand tigara traditionala.

Tigara electronica se poate fuma in orice loc pentru ca nu prezinta probleme pentru cei din jur cum ar fi fumatul pasiv, risc de imbolnavire sau de incendiu. Fumatorii pot lua in calcul si costul folosirii tigarilor electronice in loc de tigari traditionale, care este in acest caz cu 75% mai redus: cand tigara electronica nu mai scoate aburi trebuie sa incarci cartusul pur si simplu cu e lichid si incepi sa fumezi din nou fara probleme, la nivelul e nicotina preferat.

Video-ul de mai jos arata o tigara electronica si toate componentele ei – daca nu ai mai vazut niciodata o tigara electronica merita sa te uiti la acest clip.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 4, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: