RSS

1. Ce spune lumea despre tigara electronica?

08 Nov

Ce se poate spune de o tigara electronica? Eu fiind o fumatoare inraita stiu cum este fumul de tigara in casa,in masina,la fostul loc de munca unde nu prea aveam voie sa fumez in birou, hainele imbacsite cu acel miros neplacut si foarte multi bani cheltuiti pe luna pt tigari, bani cu care as fi putut face altceva.Asa ca am inceput sa caut pe net informatii despre tigari electronice.
Prea putine persoane stiu ca daca fumam o tigara electronica pe langa faptul ca dam mai putini bani pe tigari pe an,deci ne raman mai multi bani pt alte lucruri mai importante,cu siguranta vom uita si de bolile care sunt provocate de tigari,cancer pulmonar sau altele,copii nu vor mai fuma pasiv atunci cand sunt pe langa noi,vom avea o casa mult mai frumos mirositoare,o masina mai curata si o viata mai frumoasa plina de zambete si fericire. Tigara electronica nu contine plumb,gudron,monoxid de carbon,ceanura,arsen,deci cu siguranta fumand-o vom avea grija si de mediul inconjurator.
Pentru noi si cei dragi noua cred ca a sosit timpul sa avem parte de o viata sanatoasa sa fim fericiti,cu zambetul pe buze fara teama ca nu mai avem dinti in gura 🙂
Totul vine de la o mare fumatoare

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 8, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: