RSS

Tigara electronica si beneficiile aferente fumatului electronic

21 Nov

Tigara electronica, cunoscuta si sub numele de tigare electronica, tigareta electronica sau e-tigara fara fum, a avut un start impresionant, prin atragerea unui numar enorm de fumatori din fiecare colt al lumii. Fumatul electronic va deveni o moda de anvergura din ce in ce mai adoptata, un proiect ambitios care va avea doar rezultate pozitive pe termen lung. Au apus zilele in care fumatul a fost vazut doar ca o conotatie a conditiei de sanatate precara, a unui obicei eronat si a unei atitudinii neglijente.
Acum, ca tigara electronica si-a castigat distinctiile in privinta efectelor sale asupra sănătății, oamenii se adopta repede aceasta trecere de la fumatul traditional la alternativa mai sanatoasa a aceleasi experiențe, dar dintr-o perspectiva complet noua. In continuare va vom prezenta cateva dintre beneficiile pe care tigara electronica le are fata de tigaretele de tutun.
Tigara electronica a fost acceptata ca un dispozitiv pentru renuntarea la fumat . Acest gadget electric are ca scop simularea actului de fumat tradional producand vapori care sunt inhalati ce produc experienta fizica, inclusiv aspectul si aroma similara celei de tigara normala.
In ce priveste structura sa, aceasta este de obicei alcatuita din trei parti : cartus, atomizor si baterie. Cartusul este ca un burete care ajuta vaporii sa traverseze prin rezervorul cu solutie (E-lichid) in cele din urma aceastia ajungand in gura fumatorului. Atomizorul creeaza incalzirea solutilor in timp ce bateria contine un senzor electronic pentru crearea unui flux de aer .
Acest dispozitiv nu are nevoie de foc pentru a functiona; in schimb acesta foloseste aer incalzit electronic ca sa vaporizeze aroma care la randul ei este alcatuita din propilen glicol sau glicerina, in principiu pe baza de solutie lichida. Menționam ca ele sunt lipsite de zecile de substante chimice care sunt extrem de nocive pentru sanatate si adesea gasite in tigaretele de tutun. Chiar si cantitatea de nicotina pe care tigara electronica o prezinta este asa de mica incat chiar medicii declara ca ea nu prezinta o amenintare asupra sanatatii.
Aromele includ in cea mai mare parte gusturi de fructe si de tigara normala. Aceste tigari electronice pot fi imbogatite cu o varietate de arome, cele mai adesea intalnite fiind in general ciocolata, caramel, menta, mar, cafea, vanilie si pepene.
O singura tigara electronica va ofera in mod normal generosul numar de vapori care poate ajunge pana la 150-200. Asta inseamna ca o singura tigara electronica este egala cu un pachet de tigari traditionale. Prin urmare, este si mai economic in comparatie cu tigarile de tutun, care pe langa ca ustura la buzunar mai sunt si daunatoare sanatatii.
E-fumatul este legal in toate locurile publice, cum ar fi restaurantele, aeroporturile, bibliotecile si clinicile in care deobicei este in vigoare interzicerea fumatului.
Tigara electronica nu produce acel jar incomod, gudron si nici acel miros urat specific tigarilor de tutun. Acestea la un loc formeaza si motivul pentru care va puteti bucura oriunde de ele , indiferent de interdictia impusa, care o gasim deobicei in majoritatea locurilor publice. Asa ca grabiti-va! Bucurati-va acum de tigara electronica, ieftina, fara fum si mai prietenoasa sanatatii.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 21, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: