RSS

Vedetele si tigara electronica

22 Nov

Se pare ca mai nou, vedetele prefera noua alternativa a fumatului. Probabil multi dintre voi nu au auzit inca de tigara electronica, dar se pare ca Hollywood-ul a luat un fum din aceasta tigara si nu a mai lasat-o din maini. Dupa cum scrie si pe puffweb.com dupa ce Johnny Depp a aparut in filmul ‘’The tourist’’ fumanad o tigara electronica , aceste dipozitive au devenit cele mai recente capricii nu numai in Hollywood , ci peste tot in lume.
Filmul se desfasoara pe idea unui caz de identitate gresita, Angelina Jolie este personajul principal aceasta deplasandu-se in Italia pentru o misiune, ma opresc aici, nu vreau sa dau spoiler alerts celor ce nu au vazut inca filmul. In timpul filmului, Johnny Depp, al carui nume in film e ‘’Frank Tupelo’’ pufaie pe o tigara electronica. In primul cadru din film in care apare tigara electronica e pe parcursul unui lung drum cu trenul ce acesta il parcurge, cand Jolie, ’’Elise’’ se aseaza langa el iar ‘’Frank Tupelo’’ o intreaba ‘’Te deranjeaza asta?’’ ‘’E electronica.Led’’.Depp continua sa pufaie pe tigara electronica pe parcursul intregului film, doar o singura data imi amintesc ca personajul a fumat o tigara traditionala in film.
Am prezis eu ca va veni si ziua in care o vedeta va sprijini industria fumatului de aburi, dar nu m-am gandit niciodata la un film de asa mare anvergura cu asa actori recunoscuti precum Angelina si Depp , care sa promoveze aceste tigari electronice, dar s-a intamplat in 2010 ! Cu siguranta numarul utilizatorilor va creste dupa acest ‘’boost’’. In timp ce acesta este primul film in care aceasta idee este prezentata si discutata sunt sigura ca acesta este doar incepul,care anunta un ‘’moment de cotitura’’ pentru toata industria tutunului.
Pana si renumitul Leonardo di Caprio a facut trecerea de la tigari normale la tigari electornice. Indiferent de motivele acestora ,fie ele de comoditate sau de sanatate, acesti eroi ai Hollywood-ului au trecut pe fumatul de aburi.
Potrivit unui articol de stiri citit pe splashnewsonline.com, Leo a fost chiar surprins fumand o tigara electronica in timp ce se plimba cu bicicleta prin New York.
Aceste tigari electronice sunt dispozitive alimentate de baterii care , atunci cand se fumeaza , emit un abur de nicotina pur in locul fumului produs de tutunul din tigarile traditionale. Utilizatori nu vor simti mirosul vaporilor,dar gustul va fi foarte similar cu cel al unei tigari normale.De fapt multe companii ce distribuie tigari electroncie ofera si o varietate de arome cu ar fi: ciocolata,capsuni,piersica si multe altele.
Fumatorii pot utiliza aceste e-tigari oriunde, inclusiv in restaurante si cinematografe. Ele nu dauneaza celor din apropiere, nu ard deloc si nu produc gudron, monoxide de carbon sau miile de substante nocive si toxice organismului nostru.
P.s. Johnny Depp inca fumeaza in viata de zi cu zi, tigara electronica.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 22, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: