RSS

Katherine Heigl : Cum a reusit sa se lase de fumat?

24 Nov

Frumoasa actrita Katherine Heigl, recunoscuta pentru rolul ei din ‘’Grey’s Anatomy’’ sau mai recent din filmul ‘’Life as we know it’’ a scos o tigara pe platourile de filmare la ‘’ David Letterman Late Show’’ ca intr-o scena din anii ’50. Asa ca probabil o sa va intrebati cum exact a reusit ea sa fumeze la o filmare live. E oare din cauza faptului ca e o vedeta, si in zilele de azi vedetele scapa cu orice ? Nu chiar…raspunsul e ca aceasta a pufait o tigara electronica.
Heigl, 31, a inceput sa fumeze la varsta de 25 de ani (destul de tarziu, in comparatie cu majoritatea fumatorilor ce incep mult mai devreme) acesta se confezeaza la Letterman ca isi doreste foarte mult sa renunte dar nu reuseste nicicum .’’ Am incercat plasturii, am folosit si guma, pana si niste medicamente prescrise (Chantix) de doua ori, si nimic, simteam ca innebunesc’’. Dar aceste tigari electronice se pare ca functioneaza. Care e diferenta dintre dependenta de tutun asa cum o stim ? Asta depinde de cata nicotina folositi in tigara electronica, pot fi diferite nivele de nicotina reglabile de la zero-slab-mediu-tare. Heigl nu a precizat ce nivel de nicotina foloseste.
Pentru cei nefamiliarizati cu tigara electronica, aceasta este un dispozitiv electric foarte asemantoar ca aspect cu cel al unei tigari de tutun. Dar, in loc sa inhalezi fumul de tutun al tigarii care este foarte daunator, vei inhala vapori de apa –un mix de nicotina care are un gust chiar placut. Categoric unele branduri sunt mai bune decat altele, eu personal nu sunt un mare fan al brandului ce fumeaza Heigl la Letterman. Va recomand tigara electronica Vogue, personal, am avut destule experiente bune cu ele si au un gust placut.
La un moment dat in emisiune David Letterman incearca si el sa fumeze din tigara electronica marturisind ca aceasta il face sa ameteasca, fenomen destul de normal si des intalnit la nefumatori in momentul contactului lor cu nicotina.
Dezavantajele tigarii electronice? Ei bine, acestea nu te vor vindeca de dependenta dvs., desi acrita Katherine recunoaste ca a renuntat de tot la fumatul de tigari de tutun doar cu ajutorul acestor tigari electronice. In continuare acestea nu sunt recunoscute si aprobate ca instrumente ce ajuta la renuntarea fumatului , dar se pare ca exista un consens general care atesta ca ele sunt cu mult mai sigure decat tigaretele de tutun.
USA-ul incearca sa opreasca importurile de tigari electronice , fara indoiala, o mutare a proxenetismului politic. In cazul in care acestea vor fi reglementate ca ‘’produse de incetare a fumatului ‘’costurile nu pot decat sa urce. Moment critic pentru masivele si puternicele companii de tutun.
Pentru placerea vizionarii dumneavoastra, uita-ti aici si un video in care apare Heigl la Letterman Show, fumand tigara electronica :

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 24, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: