RSS

Tu ai schimba tigara traditionala pe tigara electronica?

24 Nov

Tigara electronica a fost conceputa si creata de fumatori care au realizat riscurile mari carora acestia se supun datorita dependentei lor de tutun, si care prin inventia acestui dispozitiv ar putea promova o alternativa mai sanatoasa a fumatului.
Aceste tigari electronice pot fi uitilizate ca substitut la tigarile traditionale, sau impreuna, cu scopul de a diminua numarul tigarilor normale fumate.
Dintre utilizatorii de tigare electronica, majoritatea declara ca pe langa evitarea chimicalelor nocive gasite in tigari, acestia nu mai trebuie sa poarte o bricheta tot timpul la ei, si ca prietenii si membrii familiei nu se mai plang de oribilul fum de tigara.
Poti s-o cumperi peste tot in lume, sau o poti comanda online. Gandeste-te doar la economia pe care o vei face.
Statisticile facute pana la ora actuala arata ca tigara electronica ii ajuta pe consumatori sa salveze sume substantiale de bani. Tot aceleasi statistici atesta ca fumatorii de tigari electronice fumeaza cu mult mai putine tigari traditionale, fara prea multe eforturi din partea acestora.
Puteti fuma tigareta electronica aproape peste tot. Nu intra in regulatiile interzicerii – deorece ‘’fumul’’ pe care il emite nu contine gudron sau monoxid de carbon ca tigara de tutun. Fumul ce acesta il produce e asemanator cu cel al masinilor ce produc fum in cluburile de noapte. Tigara electronica poate fi utilizata si pe avion sau croaziere.
Intr-o discutie cu Jerrard din Cincinnati, acesta afirma ca tigara electronica e cea mai buna inventia dupa painea feliata. Si eu, recunosc, am ademenit cativa membri ai familiei sa renunte la tigarile traditionale si sa aleaga varianta mai sanatoasa a fumatului.
Personal, eu ma simt cu mult mai bine de cand am facut trecerea la tigara electronica, nu mai am tusa chinuitoare ce de multe ori nu m-a lasat sa adorm in mijolocul noptii, acel gust oribil al tigarii, nici fumul ce imi intoxica hainele. Dar cel mai mult imi place ca arata si se simte ca o tigara normala, asta binenteles ca atrage si foarta multa atentie. O iau cu mine cand merg la restaurant sau la club, si de fiecare data sunt intrebata ce e. Am economist o mare parte din banii care ii dadeam lunar pe tigari.
Va recomand sa faceti tranzitia, fie daca vreti sa va lasati de fumat, fie doar sa mai ii dati un moment de respiro buzunarului.
Cum am intrat deja in perioada sarbatorilor si Craciunul se apropie, tigara electronica poate fi cadoul ideal pentru cei care isi doresc sa se opreasca din fumat, sau pentru familiile care vor sa-si incurajeze odraslele sa renunte la acest prost obicei. Daca cautati probabil veti gasi si locuri unde veti putea testa aceste produse pentru cei ce vor doar sa incerce.
Una peste alta, concluzia mea e ca tigara electronica este fabuloasa si ar fi absurd sa fumati tigari normale cand aveti aceasta alternativa.

Sediul nostru se afla pe Bd. Revolutiei, nr. 67, Ap. 2A, Arad – langa Palatul Copiilor – puteti veni in fiecare zi sa testati tigara electronica Vogue si sa va alegeti modelul preferat si potrivit ! Pentru Romania, livram oriunde in tara in 24 ore !

Nimic mai bun, decat un Vogue fum !

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 24, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: