RSS

Cancerul pulmonar, tigara cu tutun si tigara electronica

28 Nov

S-a demonstrat – cancerul de plaman este foarte agresiv prin natura lui, avand ca principal suspect in formarea lui – fumatul pasiv, care de altfel e un lucru insusit fumatorilor, acestia provoaca distribuirea in aerul inconjurator a fumului plin de substante cancerigene rezultate din urma combustiei arderii tutunului din tigara. Desi este foarte dificil sa se detecteze cancerul pulmonar, din simplul motiv ca este foarte greu sa se gaseasca celulele mici din zona plamanilor, numarul oamenilor care mor anual din cauza aceastei boli este destul de ridicat. Din cele mai recente rapoarte statistice, se constata ca peste 68,8 % dintre toti fumatorii din lume, si-au exprimat dorinta de a renunta la fumat – tigari obisnuite, acest lucru fiind posibil daca ei vor inlocui experienta fumatului , cu o tigara electronica.
In timp ce cativa fumatori fac tranzitia spre tigara electronica, numarul fumatorilor de tigari de tutun ramane alarmant de mare si riscurile carora acestia se expun sunt la fel de crescute de a contracta boli, precum cancerul pulmonar fatal. Acesta fiind un motiv foarte puternic pentru care multi fac trecerea ireversibila de la tigara de tutun la tigara electronica fara fum. A fost demonstrat medical ca fumatul este principala cauza din spatele a peste 90% din cazurile de cancer pulmonar din ziua de azi. Un lucru foarte delicat pe care ar trebui sa il tratam ca atare si un motiv in plus pentru care fumatul de tigari obisnuite ar trebui oprit definitiv.
Astfel , fumatorii sa ia notite si sa incerce mereu sa opteze pentru metodele fara tutun, si eventual cu nivele de nicotina ajustabile. Acest lucru il pot gasi in tigara electronica. O tigara obisnuita de tutun elimina peste 4000 de substante chimice toxice in plamanii fumatorului cat si in aerul inconjurator, care este apoi inhalat si de nefumatori. Din cele 4000 de substante chimice toxice pe care tigara de tutun le are in compozitie, peste 40 sunt cunoscute ca provoaca cancer in natura. Unele studii arata ca peste 70 de agentii cancerigeni au fost gasiti in fumul produs de tigara.
Aparent, acesta este unul dintre principalele motive pentru care atat de multi oameni devin infectati cu cancer pulmonar. Multe milliarde de dolari sunt cheltuite anual doar in Statele Unite ale Americii in incercarea de a reduce aceasta amenintare in continua crestere, anexata fumatului de tigari obisnuite. In demersul acestei cauze cea mai buna solutie este tranzitia cat mai rapida de la tigarile clasice la aceste tigari electronice.

Pentru mai multe informatii despre tigara electronica Vogue, http://www.eTigaraRunway.ro va sta la dispozitie !

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 28, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: