RSS

Kitul de tigara electronica

28 Nov

O tigara electronica este un gadget mic, care este destinat sa imite senzatia pe care fumatul o produce, fara a dauna sanatatii. Utilizand o mica cantitate de energie electrica de la bateriile de lunga durata, tigara electronica vaporizeaza un amestec care poate avea si nicotina, deci iti ofera doza de nicotina de care esti dependent, dar fara gudron si alte toxine, sau mirosurile neplacute produse de tigarile obisnuite.
Motivele din spatele acestor tigari electronice sunt, ca acele substante nocive si cancerigene rezultate prin procesul fumatului, nu provin de la nicotina singura, ci de la procesul arderii tutunului. Inlocuiti fumatul de tutun regulat cu sistemul de vaporizare dintr-o tigara electronica, si elementele periculoase pot fi eliminate.
Un kit de start al oricarei tigari electronice contine deobicei urmatoarele elemente : baterie, cartuse, atomizor si un incarcator de baterie. Pentru un incepator deobicei achizitionarea unui kit este mai putin costisitor, decat achizitionarea elementelor individual.
Puteti cumpara un kit starter de tigara electronica de la magazinele locale, dar ca la majoritatea lucrurilor exista probabilitatea de a obtine preturi mai bune daca va uitati pe magazinele de ecomert de pe internet. Si daca tot cautati pe internet va recomand sa va si documentati vizavi de tigara electronica,cu siguranta vezi gasi multe pareri, si veti putea sa va conturati o idee mai bogata despre aceste dispositive.
Utilizarea tigarilor electronice este conceputa sa fie cat mai apropiata ca experienta cu aceasi senzatie prin care oameni trec atunci cand fumeaza tigari de tutun original. Daca intentia voastra este de a renunta treptat la nicotina sau la fumat cu totul, cateva pufuri pe ora dintr-o tigara electronica va fi indeajuns sa va ofere nivelul de nicotina pe care il doriti. Dar acest lucru depinde de cantitatea de nicotina pe care o aveti in cartus, care poate fi de la zero la slab/mediu/tare.
Ca un plasture de nicotina sau guma, o tigara electronica este folosita ca un ajutor pentru renuntarea la fumat. Efectul de nicotina inhalat dintr-o tigara electronica poate fi simtit in cateva secunde fata de minute de asteptare pentru acelasi efect de guma sau plasturi.
Pentru utilizatori care vor sa isi scape corpul de dependenta pentru nicotina, acestia isi pot pacali senzatia cu solutiile aromatizate incluse in cartusele de tigare electronica. Aceste arome sunt create similar cu anumite tipuri de tigari (mentol), altele anumite nume branduri tigari de tutun (Marlboro, Kent, Dunhill, Camel, etc), sau chiar arome de fructe ( capsuni, mango, piersica, pepene rosu/galben, mar verde) si combinatii cu cele enumerate mai sus.
Exista mult feedback pozitiv de la utilizatori de tigara electronica adunate de prin lume, dar aceasta alternative nu este sustinuta de catre Autoritatiile de Sanatate Locala.
Tigara electronica, o gasiti intr-o varietate de magazine si la fiecare este putin diferita. Noi am incercat cateva modele, dar pentru fumatori care acuma se pregatesc sa fac atranzitia de la fumat tigari de tutun la alternativa inteligenta a fumatului recomandam setul starter kit.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 28, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: