RSS

Ghidul incepatorilor : tigara electronica

29 Nov

O tigara electronica poate furniza cantitati variate de nicotina inhalate. Acest aparat alimentat cu baterii este un substitul pentru produsele din tutun traditionale ce implica un volum mare de fum, cum ar fi trabucurile,tigarile sau pipele. Vaporii creati de tigara electronica trebuie sa furnizeze aroma si aceasi senzatie fizica produsa de inhalarea fumul de tutun, fara tutun, fum, sau ardere. Aceste tigari electronice arata exact ca o tigara normala, se simt si au gustul unei tigari, dar– fara gudron si monoxid de carbon– astfel incat va puteti bucura de o varianta mai sanatoasa a fumatului.
Deoarece aceasta inventie e un dispozitiv electronic, ea foloseste o tehnologie care ofera fumatorilor senzatia de fumat, fara a fi nevoiti sa apeleze la foc. Aceasta tigare electronica promite o senzatie de fumat similara insa fara foc, fum, tutun, gudron, monoxid de carbon, scrum sau miros, si cel mai important elimina riscul fumatului pasiv, toate acestea deosebindu-le de obisnuitele tigari de tutun. Aceste insusiri le fac usor permisibile in majoritate locurilor publice, fara penalitati. Fumatorii vor primi in continuare doza de nicotina, fara a mai avea grija efectelor nocive si daunatoare atribuite gudronului gasit in tigara de tutun.
Pentru fumatorii din intreaga lume, inventia tigaretei electronice este o imbunatatire considerabila a tigarii de tutun. Aceasta a fost inventanta de, un chinez din Beijing pe nume Hon Lik, pentru o companie de electronice pe nume Ruyan. De la introducerea acestor tigari electronice pe piata, un numar mare de companii au sarit in joc cu propriile versiuni ale dispozitivului.In ziua de azi, puteti gasi o bogata gama de versiuni ale acestei tehnologii disponibile, de la tigari mini, la cele de unica folosinta sau tigari reincarcabile.
Cele mai multe companii comercealizeaza asa-numitele ‘’kituri de tigara electronica’’. Aceste kituri contin in general urmatoarele : bateria/bateriile reincarcabile, cartuse – rezervoare cu nicotina lichida/aromatizata, atomizor/atomizoare, adaptori si garantiile de fabricatie. Cu tigara electronica puteti acum sa fumati linistit si mai sigur, fara sa va mai faceti griji de gravele probleme de sanatate, sau de fumatul pasiv, care insotesc fumatul traditional. Tigara electronica a fost descrisa ca o experienta incredibila si unica a fumatului.Exista multe branduri specifice de tigari electronice care au castigat loialitatea publicului, prin distribuirea bateriilor de calitate, e-lichidelor la standarte inalte, oferindu-le astfel o experienta unica si aparte a fumatului.
Tigara electronica, arata, are gustul si se simte exact ca o tigara obisnuita de tutun, insa fara a prezenta acele efecte negative si riscuri asupra sanatatii tale si a celor din jurul tau. Tigarile electronice au devenit foarte populare in Europa. Exista multe siteuri de informare pentru aceste tigari electornice pe internet care cuprind o gama larga de detalii, recomand o documentare mai aprofundata.
Unul din factorii cei mai relevanti ai acestei inventii este ca o tigara electronicatigari electronice este, in general, cu aproximativ 75% mai ieftina decat traditionalele tigari de tutun. Face-ti un mic calcul cat a-ti putea economisi intr-un an, dar in 5, 10?

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 29, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: