RSS

alege Viata, alege Sanatatea, alege Tigara Electronica

30 Nov

FARA GUDRON, FARA TOXINE.
Tigara electronica nu contine gudron, monoxid de carbon, sau toxine daunatoare precum cele gasite in tigara de tutun. Tigarile traditionale au peste 4000 de compusi chimici toxici si daunatori, aceste substante nu se gasesc in tigara electronica.

FUMEAZA MAI PUTIN.
Cand va aprindeti o tigara de tutun va simititi obligat sa fumati intreaga tigara. In timp ce din tigara electronica puteti lua cateva fumuri si lasa restul pe mai tarziu.

ECONOMISESTE BANI.
Aceste tigari electronice sunt mai putin costisitoare decat fumatul de tigari normale. Un pachet de tigari de tutun costa in jur de 12 ron. Un cartus de tigara electronica este aproape egal cu un pachet de tigari normale, si costa aproximativ 3-5 ron. Deci economisiti intre 7-9 ron la fiecare pachet. Economisti si mai mult acum prin achizitionarea e-lichidelor.

ELIMINA FUMATUL PASIV.
Nu vor mai exista griji in privinta fumatului pasiv, care ii afecteaza pe nefumatori. Vaporii pe care tigara electronica ii emite nu contin nici o substanta nociva. Fumatul pasiv a fost catalogat drept – mai periculos decat fumatul propriu zis. Acum ii veti putea proteja pe cei dragi de fumatul pasiv prin utiilizare tigarii electronice.

FARA FUM.
Tigara electronica nu emana fum. Ea produce doar vapori de apa. De fiecare data cand luati un abur din tigara, acesta nu emite nici o substanta poluanta in aer.

FARA MIROS DE FUM.
Fara par sau haine imbibate cu miros de fum. Cand folositi tigara electronica, expirati doar vapori de apa, care nu contin nici un miros.

FUMEAZA CAND SI UNDE VREI.
Cu tigara electronica puteti fuma oriunde va alfati, pentru a primi doza de nicotina necesara, chiar in locuri in care fumatul este interzis. Acum va puteti calma pofta de tigara la locul de munca, in restaurant, la bar, sau in aeroport fara a fi nevoie sa iesiti la o ‘’ pauza de tigara’.

AI GRIJA DE SANATATE.
Alege sa ai grija de sanatatea ta, fumeaza fara gudron, monoxid de carbon si restul otravurilor continute de tigara de tutun. Organismul tau va observa o amelioare dupa ce eliminati toti acesti agenti toxici continuti de tigara normala.

NON – INFLAMABIL.
Nu veti mai avea nevoie de bricheta! Tigara electronica este non- inflamabila. Sa terminat infinata cautare dupa o bricheta sau cutia de chibrituri.

FARA SCRUMIERE, FARA SCRUM.
Tigara electronica nu necesita folosirea unei scrumiere, din moment ce acestea nu produc scrum, sau mucuri de tigara. Nu veti mai avea gauri arse in covor, haine, pat sau in interiorul masinii! Pur si simplu vei putea pune tigara electronica in buzunar dupa ce ai fumat din ea.

RECASTIGATI INCREDEREA IN TINE.
Bonus…respiratia proaspata! Acum nimeni nu va mai putea spune ca aveti un viciu. Vei arata mai bine, te vei simti mai bine si mai plin de viata. Acesta este cel mai bun beneficiu dintre toate cele enumerate mai sus.
Pregati pentru schimbare : Comandati acum kitul dvs de tigara electronica!

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on November 30, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , ,

2 responses to “alege Viata, alege Sanatatea, alege Tigara Electronica

 1. Bugean Constantin

  December 1, 2011 at 6:14 pm

  ÎN FAMILIA MEA SUNTEM 3 FUMĂTORI ŞI TARE AŞ VREA SĂ CÂŞTIG PREMIUL VOSTRU SĂ SCĂPĂM DE CUMPĂRATUL ŢIGĂRILOR.

   
  • erunway

   December 1, 2011 at 6:29 pm

   Iti uram multa bafta ! In caz ca rezultatele nu sunt favorabile, atunci suna-ne pentru o consultatie, suntem siguri ca putem sa facem o oferta personalizata si atragatoare pentru 3 fumatori !

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: