RSS

8 Mituri despre tigara electronica. Partea 4

09 Dec

Mitul #7 Tigara electronica este o ”poarta de trecere” la tigara de tutun –> FALS.

De unde a inceput : Criticii sustin ca mai multi nefumatori ar fi dispusi sa incerce tigara electronica din cauza aromelor atractive si a look-ului interesant al acestora.

De ce este fals :
Oamenii incep sa fumeze din cu totul alte motive. Studiile arata ca copii si tinerii adulti sunt influentati mai mult de catre colegii lor, prieteni si nivelul de stres decat de aroma sau designul unei tigari.
Cele mai populare arome de tutun in randul tinerilor sunt Camel, Marlboro si Kent – aromele de fructe au constituit 2% din vanzari, atunci cand tigarile cu arome au fost legale – si rareori oamenii indica aroma, ca un motiv pentru care ei au inceput sa fumeze.
Avand in vedere ca aceste tigari electronice sunt percepute ca o modalitate si o alternativa mai sanatoasa pentru adultii fumatori, si preturile destul de ridicate ale kiturilor de start de tigara electronica, putin probabil ca acestea ar fi atractive pentru un nefumator.
In plus, utilizatorii de tigare electronica sustin ca acestea fac ca fumul de tutun sa aiba un gust cu mult mai rau, asta in cazul in care un nefumator alege tigara electronica in locul unei tigari de tutun, sansele sunt ca ei sa nu mai gaseasca deloc atractiv fumatul tigarii de tutun.
Luand in considerare ca tigara electronica s-a dovedit a fi mai putin toxica si mai putin cancerigena si daunatoare decat tigara de tutun, in cazul in care fumatorii noi vor alege tigara electronica, ar putea beneficia de fapt, si sanatatii lor si a celor din jurul lor.

Mitul #8 Daca tigara electronica nu ar mai fi disponibila pentru fumatori, fumatorii ar renunta la fumat. –> FALS.

De unde a inceput : Asa ne-ar place sa credem ca s-ar intampla lucrurile.

De ce e fals :
In conformitate cu un sondaj la care au participat 998 de fumatori, doar 18% au raspuns ca ar incerca sa renunte de tot. Aproape 20 % au spus ca probabil ar face tranzitia la alte metode de furnizare a nicotinei fara fum, guma, plasturi, snus sau snuff, iar restul de 60 % au recunoscut ca cel mai probabil ar reveni la fumatul traditionalelor tigari.

Pentru mai multe detalii despre tigara electronica Vogue, va invitam pe site-ul http://www.eTigaraRunway.ro

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 9, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: