RSS

De ce ar alege femeile o tigara electronica?

12 Dec

Nu este un secret ca femeile se mandresc de multa vreme cu aspectul lor. De la hair-styling, haine, make-up sau pantofi, acestea toate sunt parti ale vietii feminine si multe dintre ele, iau aceste lucruri foarte in serios. Majoritatii femeilor nu le place sa se imbracate intr-un mod de prost gust, desigur, cu exceptia cazurilor in care sunt implicate in treburi casnice, camping, drumetii, gradinarit sau ceva in sfera celor enumerate mai sus. Femeile, de asemenea, se ingrijesc sa miroasa bine. Ele pot cheltui o tona de bani in fiecare an, pe produse cosmetice si alte manipulari psihologice ale produselor cu promisiunea, ca acestea le fac sa arate mai tinere si sa se simta mai noi . Un singur lucru e in stare sa anihileze toate aceste artifacte si acest lucru e, surpriza : fumul de la tigara.
Fumul tigarii de tutun poate sterge complet, multe din eforturile pe care aceste femei le parcurg cu mare dichis, pentru a se asigura ca arata si miroas bine. Pe degeaba sunt cheltuiti banii pe produsele scumpe de infrumusetare, care previn aparitia ridurilor si a pielii patate, daca acestea fumeaza tigari de tutun. Fumatul poate imbatranii pielea mai rapid decat orice altceva. Liniile fine din jurul gurii sunt foarte frecvente. Fumatul va provoca, de asemenea, prin constanta prezenta a fumului aproape de piele, imbatrairea acesteia. Fumul de tigara este toxic pentru plamani, dar este, de asemenea toxic si pentru piele, multi oameni nu iau in considerare aceste aspecte asa cum ar trebui.
Tigara de tutun va face sa aveti un miros aparte – urat. Nu conteaza ce fel de deodorant sau parfum purtati, atunci cand fumati, veti mirosi, de asemenea, si a tutun ars. Respiratia voastra va mirosi, parul va mirosi, hainele vor mirosi si ele, de altfel si mana si degetele vor fi imbibate de mirosul intepator al tigarilor. Nu exista nici o cale de a scapa de mirosul de fum al tigarilor, pe langa asta fumatorii fumeaza mai multe tigari pe zi deci un miros de care rar vor scapa, eventual cand acestia fac dus sau o baie, dar indata ce acestia pun o tigara in gura, mirosul de curat va fi din nou inlocuit de cel imputit de fum.
Produsul care poate rezolva multe dintre aceste probleme legate de fumat este tigara electronica. Ea nu pateaza dintii ca tutunul. Ea nu lasa in plamanii vostri gudron.
Aceste tigari electronice nu produc fum, ci niste vapori rezultati dintr-un lichid special cu nicotina. Nu exista miros al vaporilor emisi, ferindu-va astfel de mirosul urat care va ingradeste cand fumati tigari de tutun.
Desigur, exista si alte avantaje oentru a fuma o tigare electronica. Nu veti gasi gudron, cianura sau formaldehida gasite in tigara de tutun, lichidul ce creeaza vaporii care imita fumul, au in compozitie nicotina si propilen glicol sau glicerina vegetala (ambele produse pot fi gasite in alimente consumate zilnic, deci sunt sigure pentru utilizare). Miracolul secolului 21 !!

Pentru mai multe detalii despre tigara electronica Vogue si tigara electronica Vogue Slim, va invitam pe site-ul http://www.eTigaraRunway.ro

 
Leave a comment

Posted by on December 12, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: