RSS

Fumatori, probleme de disfunctii erectile? Solutia : Tigara electronica.

13 Dec


Daca bolile de inima, accidentele vasculare cerebrale si anumite forme de cancer nu au fost un motiv suficent pentru barbati sa renunte la fumat, ei ar trebui sa ia in considerare inca un lucru : fumatul creste riscul de disfunctii erectile. De fapt, studiile demonstreaza ca barbatii care fumeaza un pachet de tigari pe zi, sunt cu 40% mai predispusi problemelor de disfunctie erectila, decat barbatii nefumatori. Stim cu totii ca fumatul tigarilor creste riscul de infundare a arterelor. Fumatorii insa se gandesc in general la efectele acesteia asupra inimii lor. Adevarul e ca orice organ ce primeste sange se supune unui risc de scadere a fluxului sangvin. Penisul nu este o exceptie, iar disfunctia erectila este rezultatul.

Alte boli de sanatate, cum ar fi colesterolul, hipertensiunea si diabetul, sunt cauze commune pentru disfunctiile erectile. Cu toate acestea, si stilul de viata, fumatul si bautul sunt, de asemenea, un factor major ce cauzeaza perturbari de sanatate sexualta, si care sunt adesea trecute cu vederea. In realitate, consumul de alcool si fumatul, ambele au un efect negativ asupra fluxului normal de sange si interfereaza direct cu performantele sexuale masculine.

Mai multe vesti rele pentru barbatii fumatori care vor sa aibe copii, e ca cei care fumeaza au un numar mai redus al spermatozoizilor si un procentaj destul de ridicat al mortalitatii lor. Exista de altfel, anormalitatii in forma si functia spermatozoizilor, care in cele din urma pot crea anormalitatii in copii nenascuti. Cu toate acestea, odata ce renuntati la fumat, rata de mortalitate a spermatozoizilor se imbunateste, dar celelante efecte negative ale fumatului se vor imbunatatii doar in cazul in care organele nu sunt permanent deteriorate.

Cercetariile afirma ca, pentru erectii mai rapide si mai ferme, barbatii ar trebui sa renunte la fumat. Studiile afirma si ca barbatii care au reusit sa renunte la fumat, au erectii mai rigide si au ajuns la excitarea maxima de cinci ori mai rapid decat fumatorii care au recidivat. Tigara electronica insa, ar putea sa-i ajute pe cei cu probleme de disfunctii erectile, prin urmarea treptelor de reglare a nivelelor de nicotina, asistandu-i pana cand reusesc sa renunte de tot. Aceste tigari electronice sunt concepute sa arate exact ca o tigara reala componentele de baza incluzand:
1. cartus
2. atomizor
3. baterie reincarcabila

Pentru cei ce incearca sa renunte, e bine sa stie ca ei isi pot alege nivelele de nicotina din cartusele reincarcabile pentru oricare tigare electronica. In general se incepe cu nivelul maxim de nicotina, urmand ca in timp sa se reduca la mediu/slab pana cand se ajunge la zero nicotina.
Recuperarea de la disfunctia erectile nu este neaparat rapida sau usuoara. Dar, e simplu, peste 95% din barbatii care sufera de disfunctii erectile se pot vindeca. Barbatii sunt liberi sa ia propriile decizii. Dar, libertatea de alegere este un principiu important, care vine cu consecinte. Exista unele lucruri care ar trebui sacrificate de dragul unei vietii sexuale sanatoase si satisfacatoare.

Pentru mai multe detalii despre tigara electronica Vogue si avantajele acesteia, va invitam pe site-ul: http://www.eTigaraRunway.ro

 
Leave a comment

Posted by on December 13, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: