RSS

La ce sa fiti atenti cand va achizitionati o tigara electronica?

13 Dec

Pe internet puteti gasi multe web-siteuri cu tigari electronice, care va pot oferi informatiile necesare in privinta cumpararii unui kit de tigara electronica. Daca faceti putina documentare veti afla, ce aspecte trebuie luate in considerare. Factorii descrisi mai jos sunt meniti sa va ghideze in luarea deciziei, cand cumparati o tigare electronica.

1. Pretul unei tigari electronice.

Desi, pretul ridicat al unui kit starter nu este obligatoriu, la cel mai bun produs, nu este indicat nici sa va achizionati un dispozitiv care este prea ieftin. Calitatea este importanta, deoarece tigara electronica ar trebui sa fie usor de intretinut, oriunde ai fi, si ar trebui sa fie capabila sa reziste la incalzirea si racirea elementelor, frecvent de-a lungul anilor, daca va incadrati undeva intre 200-500 RON pentru un kit de pornire, sansele de a va fi achizionat un dispozitiv de calitate inalta, cresc semnificativ.
Inca un lucru, incercati sa va asigurati ca veti primi o tabachiera/borseta/mod de a stoca kit-ul, pentru confortul vostru si pentru protectia instrumentului, veti avea nevoie de ea.

2. Baterie de calitate.

Un alt factor important de luat in considerare, este evaluarea calitatii bateriei. Pe parcursul documentarii, veti afla, ca oamenii de pe forumuri despre tigara electronica, cel mai adesea discuta sau se plang de probleme cu bateria. Chiar daca durata de viata a bateriei este o problema aplicabila tuturor dispozitivelor electronice, acestea sunt deosebit de importante pentru tigara electronica, deoarece bateria este folosita cu regularitate. Ca sa va protejati de la cumpararea unui produs de calitate inferioara, cautati comentarii la tigarile electronice care mentioneaza companii ce au modernizat si reinnoit recent bateria lor. Aceste companii nu au doar bateriile de cea mai buna calitate, au adesea si o mai buna abordare a clientilor.

3. Pretul cartuselor pentru tigara electronica

Deoarece cele mai multe din costurile pe termen lung vor fi acelea date pe schimbarea cartuselor, cand va cumparati o tigara electronica, acest lucru e un factor de decizie foarte important de luat in considerare. Cele mai multe companii ofera preturi foarte similare ale cartuselor, dar cartusele rezista doar undeva intre echivalentul a – unu/cinci – pachete de tigari obisnuite.

Este de asemenea important sa se stie si lucrurile care nu sunt atat de importante, atunci cand va hotarati sa cumparati o tigara electronica, dar multe companii vor incerca sa va ademeneasca.

Pe primul loc de pe lista, este alegerea aromei de elichid. Vreau sa va spun : tigara electronica nu va avea niciodata acelasi gust ca tigara de tutun ! Acest lucru este si un aspect bun, de altfel, acestea nu miros si nu lasa un gust rau in gura.
Alti factori, ar fi culoarea si designul tigarii pe care il veti alege. Desi, unele lucruri pot parea interesante, nu va entuziasmati prea tare, este mai important ca produsul sa functioneze bine.
Fiecare cumparator are nevoi diferite. Deci, aflati ce vreti, faceti voi insiva documentarea necesara! Si, numai dupa ce dispuneti de toate informatiile necesare, achizionati produsul !

Pentru o consultatie gratuita, va invitam pe site-ul http://www.eTigaraRunway.ro sau la office-ul nostru din Arad, Bd. Revolutiei nr. 67, Ap. 2A (Tigara Electronica Arad)

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 13, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: