RSS

Ghidul incepatorului. E-llichid pentru tigara electronica: PG vs. VG.

16 Dec

Deci, sunteti un incepator, si vreti sa va apucati de aburit, dar nu stiti cum? In articolul acesta ne vom ocupa si vom incerca sa raspundem la cateva dintre cele mai frecvente intrebari pentru cei care sunt noi in lumea acestor tigari electronice.

PG versus VG.
Exista doua tipuri de elichid pe care le puteti utiliza pentru a dilua concentratia de nicotina. Acestea sunt PG (propilen glicol), si VG (glicerina vegetala). Una din cele mai frecvante intrebari este ‘’ care ar trebui sa il folosesc, si care este mai sigur inhalarii’’?
Atat PG, cat si VG sunt utilizate intr-o varietate de alimente pe care voi le consumati zilnic, deci sunt considerate destul de sigure. Cu toate acestea, in mici exceptii, uni utilizatori au avut reactii alergice la propilen glicol. Fumatorii de PG declara ca se intampla sa aiba reactii cutanate usoare, formandu-se anumite portiuni de piele uscata. Oricum, acest lucru nu e o prblema si un pic de crema hidratanta rezolva imediat uscaciunea.
Deci care e mai bun, PG sau VG? Raspunsul – niciunul – veti avea nevoie de ambele in majoritatea cazurilor, pentru a obtine un amestec cu ce e cel mai bun din ambele lichide. Uni prefera aburitul doar pe PG sau VG, dar eu sincer cred ca o combinatie functioneaza cel mai bine. Sa va explic si de ce cred asta :
Lichidele PG tind sa ofere un impact mai puternic in gat si o aroma mai puternica. VG in schimb, permite atomizorului, sa creeze mai mult abur. Acum VG este un lichid mai gros si mai lipicios si desi, majoritatea oamenilor nu prezinta semne de alergie la VG, exista grupuri minoritare care se plang din cauza cumularii de flegma in gat. Cu cat utilizati mai mult lichid VG, cu atat veti obtine un impact mai mic al nicotinei in gat.
Asa cum am mentionat inainte, acest lucru poate fi depasit de un lichid cu concentratie mai mare de nicotina, precum si de o mai baterie mai puternica pentru tigara electronica. Cei mai multi oamenii se apuca de amestecat propriile lor lichide pentru a obtine mixul potrivit lor, exista o tendinta de a folosi si PG si VG, in anumite rapoarte, cum ar fi PG70%/VG30%.
Dupa ce va veti acomoda cu folosirea lichidelor, veti dori probabil sa incepeti sa experimentati si sa va distrati cu amestecarea aromelor proprii, precum si cu jonglarea nivelelor de nicotina. Ce arome si combinatii de nicotina veti utiliza,va depinde de gusturile personale ale fiecaruia, nu exista o reteta universala pentru asta.

Echipa http://www.eTigaraRunway.ro recomanda nicotina lichida cu o concentratie de 50% PG – 50% VG ! Nu cumparati elichid facut in China, gen Dekang sau alte prostii ! Alegeti nicotina lichida fabricata in Europa. Chiar daca este cu 3-5 Ron mai scumpa, este cea mai sigura, aromata si eficienta !

Pentru mai multe detalii, haideti pe site sau sunati-ne ! Sarbatori fericite !

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 16, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: