RSS

Tigara electronica si avantajele asupra sanatatii

22 Dec

Aveti/intampinati dificultati cand vreti sa va lasati de fumat? Indreptati-va atentia catre tigara electronica.Daca credeti ca aceasta e la fel cu o tigara normala,va inselati.

Aceste tigari electronice sunt mult mai prietenoase/avantajoase pentru sanatatea dumneavoastra. Iata si de ce:

O tigare electronica nu cotine substantele cancerigene gasite in tigarile normale. Chiar daca va considerati un fumator inrait, ingrijorarile in privinta sanatatii dumneavoastra din viitor sunt scoase din discutie. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu mai sunteti expusi la benzen,formaldehida,gudron,nicotina si monoxidul de carbon prezent in tigarile de zi cu zi. Tigarile electronice sunt create la cel mai inalt standard posibil in raport direct cu tehnologia aferenta, in asa fel incat sa ofere clientilor cel mai avansat produs. Nu doar tu esti mai in siguranta si mai aparat de efectele negative ale fumatului clasic, si cei dragi vor beneficia de aceste efectele,ii vei scuti pe prieteni tai nefumatori de fumatul pasiv,tigarile electronice emit aburi de apa care nu sunt nici pe departe la fel de periculosi ca fumul toxic plin de substante nocive din tigarile normale.
Aceasta nu imbunatateste doar sanatatea fizica, ci si cea mentala. Uneori, este inuman sa incercam sa le negam in intregime acest viciu, pentru ca le cream un gol acolo unde ei aveau o strategie care le putea echilibra anumite probleme. Oricat de greu ni s-ar parea sa acceptam, dar este adevarat, fumatul este o formă de mecanism de adaptare la unele persoane. Cu toate că, aceasta nu se aplică tuturor, fumatul ajută persoanele in a face faţă problemelor de zi cu zi din viaţa . Fumatul joaca un rol important in viata lor, de aceea haideti sa nu-i privam de tot de acest obicei,oferindu-le alternativa, tigara electronica.
Ce plusuri aduc tigarile electronice individului in starea sanatatii generala? Pe primul loc observam starea de buna dispozitie. Faptul ca acum vei putea sta cu prietenii, colegii, din moment ce tigara electronica provoaca aburi inodori nu ii vei mai deranja cu fumul tigarilor de tutun. Nu doar atat, tu nu vei mai mirosi a tigara, nu vei mai avea respiratia greoaie cauzata de tigari, ba chiar nici nuanta dintilor nu-ti va mai fi afectata,astfel vei putea sta cu zambetul pe buze toata ziua.
Uimitor, aceste tigari electronice vin in diferite arome pentru a va putea bucura de orice gust pe care doriti sa-l aveti in tigara. Puteţi selecta elichid de la cappuccino, tutun, mentol, vanilie si multe alte arome de alegerea ta. In loc doar de nicotina, acum aveţi posibilitatea de a fuma cu o mare varietate de arome mai sanatos ca niciodata.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 22, 2011 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: