RSS

Clasa Clasic.

03 Jan

Tigara electronica Vogue Clasic Kit

Kitul Clasic este compus din o tigara electronica, o baterie de rezerva, 1 atomizor si 5 cartuse preincarcate cu nicotina lichida, un incarcator de priza, un incarcator usb. Un cartus este echivalentul unui pachet de tigari. Aceasta tigara electronica este specifica modelului v510 care are o baterie cu capacitate de 180 mAH, asigurand astfel 400 de inhalari/incarcare. In medie un atomizor rezista 1 luna. Se recomanda celor care fumeaza 1 pachet de tigari pe zi.

 

Tigara Electronica Kit Clasic Duo

La achizitionarea kitului Clasic Duo de tigara electronica beneficiati de toate elementele continute de kitul Clasic, si de un atomizor in plus, astfel va puteti compune 2 tigari electronice.

Fumati relaxat si inteligent !

 

Tigara Electronica Kit Clasic Tank

Anul 2012 vine cu noile modele de tigara electronica Clasic Tank disponibile in limita stocului disponibil. Tigara este compusa din aceasi baterie ca cea din kitul Clasic (180 mAH) dar atomizorul si cartusele au fost inlocuite cu cele de tip rezervor/tank ( clasa Ego ).

 

Tigara Electronica Kit Clasic Duo – Tank

La fel ca kitul de tigara electronica Clasic Duo, la modelul de tigara electronica Clasic Duo- Tank veti beneficia de un al doilea atomizor astfel incat va puteti ansambla 2 tigari electronice.

 
Leave a comment

Posted by on January 3, 2012 in Produse

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: