RSS

Clasa Elite.

03 Jan

Kitul LCD DUO: La acest kit va puteti bucura de 2 tigari electronice compuse din 2 baterii, 2 atomizoare, 5 cartuse incarcate (echivalent cu 5 pachete de tigari), 1 tabachera cu display LCD (care indica nivelul de incarcare al bateriei), 1 incarcator priza, 1 cablu USB, 1 cutie prezentare, 1 manual de utilizare.

Cele 2 tigari electronice din acest kit sunt specifice modelului v510 LCD. Capacitatea bateriei este de 180 mAH care asigura 400 de inhalari. Durata de viata a atomizorului este de pana la 1 luna. Recomandam acest kit cuplurilor sau fumatorilor inraiti.

Kitul LED DUO: Contine aceleasi elemente ca si kitul LCD DUO doar ca tabachera afiseaza starea bateriei cu ajutorul a doua led-uri pe partea laterala a tabacherei (rosu si verde).

Kitul LCD PORTABIL: Acest kit este compus din 2 baterii, 1 atomizor, 5 cartuse incarcate (echivalent 5 pachete tigari), 1 tabachera cu display LCD (care indica starea bateriei pe un ecran), 1 incarcator prize, 1 cablu USB, 1 cutie prezentare, 1 manual utilizare.

Aceasta tigara electronica este specifica modelului v510 LCD cu baterii de capacitate 180 mAH care asigura 400 de inhalari. Atomizorul are o durata de viata de pana la 1 luna.

Kitul LED PORTABIL: Contine aceleasi elemente ca si kitul LCD PORTABIL doar ca tabachera afiseaza nivelul de incarcare al bateriei cu ajutorul a doua led-uri  plasate pe partea laterala a tabacherei(rosu si verde).

Kitul VKING : Va prezentam modelul de tigara electronica VKING, ultimul venit in clasa Elite, aceasta tigara electronica este identica la aspectul fizic cu o tigara de tutun, beneficiind in acelasi timp si   de  o baterie imbunatatita de 200 de mAH.La achizitionare kitului veti beneficia de o tigara electronica, o baterie de rezerva, 5 cartuse preincarcate cu nicotina lichida, un incarcator priza, un adaptor USB si o tabachiera reincarcabila. Disponibila pe negru sau pe alb cu cartusele(filtrele) pe portocaliu.

Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru http://www.etigararunway.ro

Alegeti alternativa mai sanatoasa a fumatului. Alegeti tigara electronica.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 3, 2012 in Produse

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: