RSS

Tigara electronica: Atomizorul.

06 Jan

Atomizorul este mecanismul de baza pentru tigara electronica si este cel raspunzator pentru vaporizarea nicotinei lichide. Fara atomizor tigara electronica nu functioneaza.

Atomizorul este cea mai mica piesa de pe dispozitiv si este deobicei ascuns de vedere complet atunci cand tigara electronica este complet ansamblata. Pe cele mai multe branduri de tigara electronica, atomizorul se infileteaza in carcasa bateriei si apoi cartusele preincarcate cu nicotina lichida se ansambleaza peste atomizor.

El are un mic fitil de metal care trage solutia de nicotina lichida din cartuse si apoi foloseste bateria pentru a mentine lichidul in vapori. De indata ce incepe sa traverseze curent prin atomizor, elichidul incepe sa se evapore. Cele mai multe tigari electronice moderne sunt activate printr-un comutator de presiune, ce simte cand inhalati, astfel cauzand traversarea curentului prin atomizor, vaporizand nicotina lichida in momentul in care luati un puf din tigara. Cu toate acestea, exista unele branduri care inca mai folosesc activarea manuala prin utilizarea unui buton. Exista unele beneficii pentru acestia, nu voi intra in aceste detalii acuma, dar pentru majoritatea oamenilor activarea automata este, de obicei modalitatea preferata.

Advertisements
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: