RSS

Top motive pentru a integra tigara electronica in rezolutia pentru noul an !

09 Jan

Exita multe motive pentru a face tranzitia de la tigara normala de tutun la tigara electronica, pe tot parcursul anului, dar se pare ca cei mai multi oameni fac aceasta trecere aproape de inceputul anului. Anul Nou este o oportunitate de a renunta la cele mai grave vicii si asta sigur include si fumatul. Cine nu s-a gandit, de la anul nu mai fumez ! Printre numeroasele motive de a schimba  tigara de tutun pe tigara electronica, voi mentiona cateva care sunt prioritare. In lista de mai jos va prezint cele 4 motive pentru care anul 2012 poate fi anul in care renuntati la acel prost obicei de a fuma tigari de tutun, si alegeti o alternativa mai sanatatoasa ! Restul ramane la latitudinea dumneavoastra.

1. Traieste mai sanatos… traieste mai mult !

Fiecare aspect in parte al unui fumator de tigara electronica este mai bun decat cel al unui fumator de tigara traditionala. Tigara electronica a reusit sa elimine toate efectele daunatoare ce tigara de tutun le prezinta: fara gudron, monoxid de carbon, benzen si celelante substante toxice si cancerigene gasite in tutun, singura substanta prezenta in ambele tigari, atat cea de tutun, cat si cea electronica este nicotina, care s-a demonstrat ca nu are efecte negative a organismului, ba dimpotriva ea poate actiona ca un  stimulent. Dar si aici, daca doriti puteti fuma electronic si fara nicotina, deoarece exista cartuse si elichid cu nivelul 0 de nicotina. Aceasta viata mai buna si mai sanatoasa, incepe din momentul in care faceti  aceasta schimbare. Alegeti tigara electronica, pastrati gestul, pastrati nicotina, dar eliminati efectele negative asupra sanatatii. Faceti aceasta schimbare azi, si veti trai mai bine si mai mult.

2. Se elimina riscul fumatului pasiv.

Singurul lucru mai rau decat sa ai asa un obicei prost, este fortarea acceptarii acestui viciu asupra altora. Tigara electronica produce vaporii de apa, ce nu contin nici o substanta ce ar putea pune in pericol sanatatea celor din jur, deci 0 riscuri, astfel veti putea si dumneavostra fuma linistit oriunde si oricand, fara a provoca prejudicii sau a deranja pe oricine ce se poate afla in preajma voastra.

3. Scapati de mirosul de fum.

Fumatul tigarilor de tutun implica ca voi, masinile voastre, imbracamintea si casa, de obicei, miros ca o scrumiera. Odata ce comutati la tigara electronica, puteti sa si uitati de acele zile in care tot ce va inconjura mirosea a scrumiera. Vaporii emisi de tigara electronica, se disipa foarte repede in aer si sunt inodori.

4. Economisiti bani.

Cine nu isi doreste sa isi salveze buzunarele in 2012? Ultimii noua ani au fost o piedica reala in economie, si zile tot mai grele se anunta la orizont.

Echipa Runway aduce in luna ianuarie reduceri substantiale, menite sa incurajeze toti fumatori sa faca tranzitul de la tigara de tutun la tigara electronica. Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru www.etigararunway,ro

 

 

Advertisements
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: