RSS

Ai schimba tigara de tutun pe o tigara electronica?

12 Jan

 

Aceste tigari electronice au fost produse de oameni care fumeaza, care constienti fiind ca se supun unui risc ridicat de a se imbolnavi din aceasta cauza, au inventat o alternativa mai sanatoasa a tigarii de tutun.

Tigara electronica poate fi folosita in locul unei tigari normale, sau utilizata in plus, la tigara de tutun, ajutand astfel la reducerea numarului de tigari fumate.

O multime de utilizatori ai tigarii electronice afirma ca in afara de evitarea substantelor daunatoare, factor demn de luat in considerare, in plus nu v-a mai trebui sa cautati dupa o bricheta, si nici rudele sau prietenii pe care ii vizitati nu se vor mai plange de mirosul oribil de fum.

Puteti sa o cumparati oriunde in lume, chiar sa o comandati online.

Haideti sa ne gandim – veti reusi sa economisiti ceva bani?

Rezultatele din statisci arata ca tigara electronica ajuta la salvarea si economisirea unor cantitati semnificative de bani pe o perioada  de timp. Unii utilizatori declara ca ei fumeaza mai putin de cand utilizeaza tigara electronica, fara ca acestia sa fi incercat sa reduca numarul tigarilor.

Puteti folosi tigara electronica aproape peste tot. Nu se muleaza legilor interzicerii fumatului, deoarece nu contine monoxid de carbon, gudron, benzen  sau alte substante daunatoare ce le putem gasi in tigara de tutun, si care ar putea afecta mediul, sau oamenii aflati in apropiere. Tigara electronica emite vapori de apa ce se disipa foarte repede in aer si sunt inodori,  Puteti utiliza tigara electronica chiar pe croaziera, sau pe avion.

Am cunoscut si eu, cativa utilizatori ai acestor tigari electronice care au inceput sa-si hartuiasca efectiv, rudele, prietenii, ajutandu-i sa renunte/reduca fumatul tigarii de tutun si sa aleaga alternativa mai sanatoasa.

Chiar si eu am trecut pe tigara electronica, si desi recunosc, am fost sceptic la inceput, a fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata. Ce ma incanta pe mine cel mai mult e ca am scapat de senzatia de amar in gat/gura cauzata de fumat. Mi-am si ales un model ce imita perfect aspectul unei tigarii de tutun. Asta binenteles ca si intoarce capetele dupa mine, pe strada, prin cluburi, toti sunt curiosi sa stie ce fel de tigara am. Sincer, am economisit o suma impresionanta de bani, mai ales ca am fost atent si la preturile cartuselor cand mi-am achizionat kitul de tigara electronica.

Indiferent de motivele pentru care ati vrea sa faceti transzitia, fie ca e pentru ca va doriti sa renuntati la fumat, fie ca doar vreti sa economisiti niste banuti, tigara electronica e raspunsul pe care il cautati.

 

Advertisements
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: