RSS

Cum scoatem acel gust rau dintr-un atomizor nou.

18 Jan

Daca sunteti in incercarea de a inlatura acel gust rau dintr-un atomizor de tigara electronica, acest articol spera sa va informeze  in privinta modalitatilor in care puteti scapa de acel gust.  In primul rad trebuie sa stiti ce este e-lichidul, el fiind folosit pentru a imbunatati aroma de e-tigara, fiind disponibil pe 4 nivele de nicotina(zero,slab,mediu,tare).Puteti deasemenea combina cateva arome de e-lichid pentru a le folosi la tigara electronica si a obtine o aroma cat mai apropiata gustului vostru. Aromele vin intr-o varietate de gusturi precum: mar, cirese, caramel, menta, tabac, cubano, ciocolata, si multe altele.

Sa dispara gustul rau !

Gustul ce il puteti intalni la un atomizor nou cand il utilizati pentru prima oara, nu este tocmai placut, si este produs in general de reziduurile tigarii sau de straturi de fibre de siliciu de la fitil. Este important sa realizam ca atunci cand atomizorul va avea primul contact cu nicotina lichida, ar putea avea un gust rau, deoarece se absorb reziduurile ce vor arde. Este recomandata arderea reziduurilor cu o tigara, sau puteti sa imbibati si/sau sa clatiti atomizorul pentru a scapa de reziduuri. Daca doriti sa utilizati un solvent, utilizati-l cu atentie pentru ca exista riscul de a compromite durata de viata a atomizorului.

Cateva sfaturi pentru a scapa de gust, fara a reduce durata de viata a tigarii electronice:

Suflati incet in atomizor (capatul care se infileteaza pe baterie), asigurati-va ca aveti un prosop de hartie  sub atomizor, clatii-ti in alcool, asigurati-va ca suflati din nou orice reziduu ramas.

Conecta-ti atomizorul de cartus si puneti cateva picaturi de nicotina lichida. Pulsa-ti de cateva ori, dar nu inhalati. Mai repetati odata si incercati acum sa vedeti ce gust are.

Aceste etape ar trebui sa functioneze de fiecare data in procesul inalaturari gustului neplacut. Asigurati-va ca aveti fluxul de aer adecvat si astfel ar trebui sa obtineti un gust mult mai placut al acestor tigari electronice.

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: