RSS

Fumatul unei tigari electronice pe avion. Da sau Nu.

19 Jan

 

Daca doriti sa aflati despre regulamentele federale legate de fumatul unei e-tigari pe avion, acest articol spera sa va ofere cateva perspective in legatura cu acest subiect, pentru a va puteti asigura ca va incadrati in regulamentele federale, atunci cand decideti sa fumati o tigara electronica, precum majoritatea oameniilor stiu deja, e-tigara poate fi fumata oriunde, inclusiv pe avion. Daca intamplarea face sa aveti asupra voastra o tigara electronica si doriti sa fumati din ea, singura modalitate de a afla daca este in regula complet este sa o scoate-ti sis a incepeti sa fumati din ea. Tigara electronica nu contine gudron sau miros, asa ca nu ar trebui sa deranjeze pe ceilalti.

Daca este nevoie, explica cum functioneaza tigara electronica.

Daca un insotitor de zbor se intampla sa va vada fumand din tigara electronica si vi se adreseaza in privinta aceasta, voi aveti dreptul sa explicati ca aceste dispozitive pot fi fumate oriunde, pentru ca ele nu contin gudron, si sunt inodore, nu creeaza acel miros de fum ca tigara obisnuita de tutun. Dupa aceste spuse, nu ar mai trebui sa existe alte probleme, dar trebuie si voi sa stiti ca aveti dreptul de a fuma oriunde in public. Aceste tigari electronice se afla pe piata de cativa ani de zile si se stie ca nu provoaca daune copiilor sau oricui altciuiva care se poate afla in preajma utilizatorului de e-tigara. Puteti gasi tigari electronice peste tot in lume, atat on-line cat si in magazine de specialitate.

De ce o tigara electronica este inofensiva pentru sanatatea altora.

Ele sunt o alternativa grozava la tigara de tutun, deoarece acestea sunt-scuzati-mi ironia aici- mai sanatoasa decat tigara obisnuita, deoarece nu exista nici o urma de tutun, care va fi inhalat. Ceea ce inhalati sunt doar vapori de apa, emisi de tigara electronica, care reuseste sa ofere aceleasi efecte ca o tigara traditionala de tutun. Nu numai ca aceste tigari electronice sunt mai sanatoase, dar, intrucat acestea pot fi fumate peste tot, fumatorii ce fumeaza momentan tigari de tutun pot face tranzitia la tigara electronica. Utilizatorii de tigari electronice au reusit sa faca o multime de fumatori mai sanatosi,ajutandu-i si sprijiinindu-i in decizia lor de a renunta la fumat de tutun si de a trece pe tigara electronica. Data viitoare, cand va aflati pe un zbor de avion, scoate-ti tigara electronica si fumati linistit. Este dreptul si obligatia dumneavoastra, sa va simti-ti comfortabil din acest punct de vedere, aveti dreptul sa fumati oriunde se intampla sa va aflati.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on January 19, 2012 in Despre tigara electronica

 

3 responses to “Fumatul unei tigari electronice pe avion. Da sau Nu.

 1. Cata

  August 3, 2012 at 8:46 am

  Limba romana lasa un pic de dorit, dar mesajul este corect. (“Data viitoare, cand va aflati pe un zbor de avion, scoate-ti tigara electronica si fumati linistit. Este dreptul si obligatia dumneavoastra, sa va simti-ti comfortabil “)

  PS: formele pronominale se pun cu “-“. Formele de plural (“scoateti”) se scriu fara “-“

   
 2. DoReL

  September 18, 2012 at 10:15 am

  scoate-ti ,nu era la plural !

   
 3. Cat

  September 24, 2012 at 3:58 pm

  “singura modalitate de a afla daca este in regula complet este sa o scoate-ti sis a incepeti sa fumati din ea” -> corect : … (Dumneavoastra) sa o SCOATETI si sa INCEPETI sa fumati din ea…
  La formele de politete se foloseste forma de PLURAL a verbului, ceea ce inseamna ca nu este cu cratima. Tu ai confundat cu “Ioane, scoate-ti pistolul si trage!”, ceea ce este altceva. Un drum pana la invechita carte de gramatica iti poate spune ce ;-). Altfel articolul e destul de bun, exceptand faptul ca tigara electronica CONTINE NICOTINA LICHIDA. Ea nu este arsa, de aici efectul mai putin nociv, insa substanta este prezenta si in tigara electronica.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: