RSS

Loft Guilherme Torres GT House.

24 Jan

The young Brazilian architect Guilherme Torres chose to live in a small studio in Londrina, Brazil. The place would lodge an artist’s painting atelier and was under redecoration for over 10 years by the architect himself. The present project came to life due to several problems found in the building such as electricity mains and rewiring, wall cracks and seepage. Within a month, all wall coatings were removed and rebuilt whilst the architect decided to build a brick table and couch. “As a furniture designer, I decided to follow an opposite thread to what I usually do and create something permanent, stable”, says the architect.

 
Leave a comment

Posted by on January 24, 2012 in Design

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: