RSS

Prezinta tigara electronica un pericol pentru sanatatea noastra?! Partea II

24 Jan

Ceea ce, de asemenea, au uitat sa mentioneze este ca din cele 19 cartuse testate, DEG a fost gasit doar intr-unul, da numai in 1, si in cantitati extrem de mici. Cu toate acestea, aceasta descoperire a fost aparent destul pentru a merge mai departe cu vestea ca toate aceste tigari electronice contin DEG. Este o dezinformare a publicului cu nerusinare.

Ei vorbesc, de asemenea, despre mai multe alte substante ce le-au gasit, in cantitati foarte mici, care din nou au omis suma exacta. Avand in vedere ca FDA vrea interzicerea acestor tigari electronice ( dar nu se leaga de tigara de tutun), s-ar parea ca singurul motiv pentru care acestia nu vor sa mentioneze valoarea exacta se datoreaza faptului ca ar fi atat de minuscule ca aceasta ar strica cauza si nu i-ar ajuta in scopul lor. Daca ar fi fost o suma semnificativa, ei ar fi postat aceasta cu siguranta, din moment ce  probabil aceasta informatie i-ar  fi ajutat in cauza acestora.

Aceste substante sustin ei, ar prezenta un pericol pentru utilizatorii de tigara electronica, ele fiind: cotinine,anabasine si myosmine si B-nicotyrine. Haideti sa studiem putin acesti compusi.

Cei  4 compusi periculosi din tigara electronica.

Patrati in minte, acesti compusi au fost, gasiti doar in cateva dintre probe, nu in toate dintre ele cum vor alti sa va faca sa credeti.

Cotinina este un metabolit al tutunului si se gaseste si in tigara de tutun. Un metabolit este o substanta care este formata din defalcarea altei substante prin corpul tau. Pe masura ce corpul tau metabolizeaza fumul de tutun, cotinine este formata. Aceasta substanta, care se gaseste in tutun, este de asemenea, gasita in unele e-lichide, in special in acelea ce contin nicotina. Folosind rationamentul deductiv, putem fi siguri cand afirmam ca cotinina este un metabolit al nicotinei, ceea ce ar insemna ca orice contina nicotina va avea prezenta si cotinina.

Cand va faceti o asigurare de viata sau va faceti alte teste pentru a determina daca sunteti sau nu utilizator de tutun, acestia  masoara nivelul de cotinina din sange pentru a determina daca sunteti un fumator sau nu. Deci da, cotinina poate fi prezenta in tigara electronica, dar este, de asemenea, gasita in tigara de tutun, ceva ce ei nu mentioneaza sau nu fac din el un lucru evident, cum este si in cazul tuturor acestor compusi.

Anabasine este, de asemenea, gasit in fumul de tutun si poate fi folosit ca un indicator cu privire la cat de mult fum de tutun va expuneti.

Myosmine este, desigur, de asemenea gasit in fumul de tutun si e strans legat de nicotina.

Si, in final, B-nicotyrine, o alta substanta gasita in fumul de tutun.

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: