RSS

Prezinta tigara electronica un pericol pentru sanatatea noastra?! Partea III

24 Jan

Unele studii au aratat ca aceste substante au fost gasite prezente si in alte tratamente alternative ale fumatului, cum ar fi, plasturii sau guma cu nicotina. Cu toate acestea, aceste elemente sunt aprobate pentru utlizare de catre FDA.

In plus, aceste nitrozamine despre care vorbesc sunt specifice tutunului, ceea ce inseamna ca ele sunt binenteles si in tigara de tutun.Sa nu mai mentionam ca, multe dintre aceste nitrozamine sunt folosite si pentru uz personal precum produse cosmetice, rimel, sampon si altele.

Sunt aceste pericole demne pentru a interzice tigara electronica? In mod ironic, FDA considera ca da, dar ei nu incearca sa interzica tigara de tutun, care are toate aceste substante prezente si inca cateva mii. Un mic exemplu, o lista scurta de compusi prezenti in tigara de tutun:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce e cu FDA?

De ce e FDA preocupat asa de tare de pericolele tigarii electronice in timp ce pericolele tigarii de tutun raman acolo si nu pare sa ii deranjeze? Au oare marile companii de tutun ceva de-a face cu asta? Nu le place faptul ca tigara electronica, incet dar sigur acapareaza o baza din ce in ce mai larga din consumatori lor si ca apoi folosesc lobbysti lor pentru a incerca, obtinerea interzicerii tigaretei electronice. Este pentru ca guvernul poate taxa tigareta de tutun mult mai mult decat impozitul pe vanzari. Sau poate este doar pentru ca FDA vrea sa controleze orice si tot ce puneti in corpul vostru!

Multi oameni sar la concluzia, daca nu este aprobat FDA acestea trebuie sa fie rele pentru voi. Serios? Stiati ca vitaminele si suplimentele minerale nu sunt aprobate FDA. Asta insemana ca vitamina A,B,C,D si E sunt rele pentru voi, deoarece nu sunt aprobate FDA? Categoric nu, si exista mii de pagini cu dovezi care afirma acest lucru.

Documentati-va !

La sfarsitul zilei, eu nu va cer sa ma credeti, este viata voastra, corpul vostru, si sanatatea voastra. Uitati-va la fapte, uitati-va la dovezi, uitati-va la marturiile celor ce folosc tigara electronica si decideti voi pentru voi insiva, daca pericolele tigarii electronice sunt reale sau nu sunt chiar asa cum se pronunta.

Parerea mea personala este ca nu, acestea nu sunt bune pentru tine, dar ele nu sunt cu siguranta, la fel de rele pentru tine ca tigara de tutun, mie asta imi e destul de clar din documentarea pe care am avut-o eu pe aceasta tema.

Faceti-va temele, nu luati in seama ce guvernul, FDA, sau oricine altcineva va spune, si doar pentru ca ei nu aproba acest lucru, nu inseamna ca e un lucru rau. Precizarile lor pot fi adevarate, dar nu uitati ca nu primiti intotdeauna toata povestea sau tot adevarul, care poate schimba ceva, care este determinat a fi rau si il poate schimba in ceva destul de bun, in comparatie cu ceea ce voi faceti deja.

 


 

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: