RSS

10 metode prin care tigara electronica te poate ajuta sa iti gasesti un partener.

26 Jan

Sper ca veti fi de acord cu mine, sa iti gasesti un partener pentru o intalnire, nu e chiar asa usor precum pare. Terenul de joaca poate fi un loc infricosator in care te poti pierde, daca nu sti ce sa faci si cum sa faci – sa obti o intalnire, ma refer. Ei bine, daca sunteti un utilizator avid de tigari electronice, aveti posibilitatea sa utilizati aceste dispozitive pentru a obtine o intalnire. Este mai usor sa faceti acest lucru? Intr-un fel, da, dar va trebui sa lucrati si la stilul vostru, pentru a obtine o intalnire folosind tigara electronica ca un instrument, in acest scop.

Fiti in preajma altor utilizatori de tigara electronica.

Veti gasi multe locuri in care se intalnesc oamenii pentru a socializa, precum si pentru a obtine o intalnire.

Aceste locuri includ cluburile de noapte, restaurante si pub-uri in care tigara electronica este permisa, chiar incurajata de managment pentru beneficiile lor.

Veti gasi cu siguranta un potential de a gasi un/o partener/a in aceste multimi.

Nu va feriti sa va aratati aprecierea pentru tigara electronica.

Fanii avizi ai acestor tigari electronice sunt un set special de oameni din mai multe motive.

Alegerea lor de a fuma alternativa mai sanatoasa a tigaretei de tutun, pentru obtinerea nicotinei, ii deosebeste de ceilalti in atat de multe feluri.

Aratati-va aprecierea pentru aceste dispozitive prin utilizarea lor in fata altora si veti atrage si alti utilizatori, unul din ei putand fi potentialul vostru pentru urmatoarea intalnire.

Angajati-va intr-o conversatie cu un utilizator de tigara electronica.

Din nou, tigara electronica este doar un instrument pentru a va ajuta sa obtineti o intalnire fierbinte.

Trebuie sa puneti rotile in miscare, ca acest lucru sa si mearga, prin abordarea unui utilizator si inceperea unei conversatii.

Oricat de mult va doriti, intalnirele reusite nu pot fi implinite doar prin contact vizual; Trebuie sa si vorbiti cu persoana aflata in cauza si sa o/il inviti la o intalnire.

Impresionati cu alegerea pe care ati facut-o.

Sa presupunem ca persoana pe care intentionati sa o abordati, nu este nici un utilizator de tigara electronica, dar nici de tigara de tutun, dar ar fi dispusa sa cedeze ambelor tipare pentru  o intalnire.

Puteti sa o impresionati cu alegerea dvs sanatoasa, astfel, incurajand prospectul si procentajul de a obtine o intalnire.

Numeroase studii au aratat ca potentialii parteneri, au tendinta, de a alege pe cei care aleg sa aiba grija de sanatatea lor.

Folositi-o pentru a incepe o conversatie.

Revenind la cum incepem o conversatie, in cazul in care nu aveti nici o idee cu privire la ce subiect ar fi cel mai potrivit pentru a aborda un utilizator, aduceti-va aminte ca tigara electronica poate fi un start de conversatie.

Este un teren comun de la care puteti descoperi alte interese comune, si astfel, usurand munca de  solicitare  a unei intalniri.

Oferiti ajutor.

Este posibil ca exact prospectul la care va ganditi, sa intampine probleme cu tigara electronica.

Puteti interveni pentru a oferi ajutorul dvs, fie ca este vorba de a ii imprumuta o baterie sau un incarcator.

Este, de asemenea, o modalitate buna de a incepe procesul de intalniri.

Oferiti un Starter Kit.

Ce modalitate mai buna de a-i arata aprecierea reciproca in materie de tigari electronice, decat oferindu-i un set de pornire drept cadou?

Acest lucru este cu presupunerea, desigur, ca va cunoasteti suficent de bine pentru a da si a primi cadouri, cu un scop semnificativ.

Iesiti in evidenta.

Cel mai bun lucru la tigara electronica, este ca la majoritatea le puteti schimba infatisarea, in functie de starea ta de spirit.

Alegeti sa iesiti in evidenta fata de restul utilizatorilor de tigara electronica, folosind o culoare mai indrazneata, fata de majoritatea utilizatorilor ce prefera tigara pe alb sau negru.

Sau mai bine, cand va achizitionati tigara electronica, alegeti un model de top si un brand elegant ce sa iasa in evidenta fata de restul brandurilor ieftine.

Schimbati Aromele.

Potentialul partener/a poate fi deasemenea setat/a pe un anumit tip de aroma, sa zicem, cafea.

Aveti posibilitatea sa ii aratati si alte arome, astfel descoperind alte placeri, cum ar fi, ciocolata, ciresele sau vanilia.

Acesta poate fi un bun inceput pentru o prietenie aventuroasa,distractiva, urmata de o relatie romantica.

Spuneti-va Povestea.

In sfarsit, aveti posibilitatea sa faceti schimb de povesti, despre cum viata voastra a fost schimbata dupa tranzitul la tigara electronica.

Aveti un teren comun care poate fi utilizat pentru a stabili o prietenie care va duce, speram, la o relatie.

Cu aceste metode pentru a obtine o intalnire folosind ca instrument principal, tigara electronica, ar trebui sa fiti cat de curand, experimentand si obtinand o intalnire, atunci veti realiza ca aceste dispozitive, sunt intr-adevar, excelente.

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: