RSS

7 Idei Preconcepute Comune despre Tigara Electronica.

27 Jan

Ideile noi, precum si dispozitivele si tehnologiile noi, pot genera un set de idei preconcepute, pur si simplu din cauza lipsei de informatie,atat de necesara in acest aspect. Acest lucru este valabil si pentru aceste tigari electronice, mai ales ca, aceste produse utilizeaza o noua tehnologie pentru a simula actiunea si aspectul tigarilor normale.

Din fericire, aceste conceptii gresite pot fi usor corectate cu informatiile corecte, despre tigara electronica, de la producatori si utilizatori deopotriva.

Veti descoperi apoi cu incantare ca ezitarile voastre initiale in privinta utilizarii tigarii electronice, sunt fara un fundament clar si, in consecinta, veti dori sa incercati aceste produse personal.

 

1.   Dispozitive Periculoase.

Neintelegerea primordiala este ca tigara electronica ar putea prezenta un pericol pentru sanatate intr-un mod similar precum cel al tigarii de tutun.

O privere mai atenta asupra indgredientelor din tigara electronica si din tigara obisnuita dezvaluie o diferenta de la cer la pamant –prima are maxim 20 de ingrediente, asta incluzand si nicotina, toate fiind considerate sigure pentru consumul uman daca sunt consumate in cantitati moderate, in timp ce cea din urma are peste 4000 de ingrediente nocive, in special agenti cancerigeni.

2.Comercializate pentru Nefumatori.

Tigara electronica, este, se presupune, comercializata pentru nefumatori.

Pe scurt, aceste produse sunt concepute si distribuite pentru a incuraja nefumatori sa aiba acces la obiceiul fumatului.

Acest lucru este cat se poate de departe de adevar, tigara electronica este pozitionata pe piata ca alternativa sanatoasa a tigarilor obisnuite de tutun si , prin urmare, sunt destinate, fumatorilor, nu nefumatorilor.

3.Vizitate Adolescentilor.

Multi critici de tigari electronice sustin ca aceste produse sunt orientate catre adolescentii care experimenteaza cu tigara obisnuita de tutun

Acest lucru sustin ei in repetate randuri printr-o varietate de arome disponibile oferite de producatori, de la aroma obisnuita de tutun sau mentol, pana la arome mai exotice gen cirese, ciocolata sau vanilie.

In realitate aceste arome sunt comercializate pentru adultii cu gusturi mai fine atunci cand vine vorba despre tigara  pe care o fumeaza, nicidecum, pentru copii.

4. Costuri ridicate.

Inca un motiv pentru care tigara electronica nu este usor accesibila pentru adolescenti si copii, este pretul lor.

Nu, nu spunem ca tigara electronica este scumpa, doar ca preturile ei pot fi mai mari decat suma banilor de buzunar, al unui copil sau adolescent.

Adulti care isi pot permite sa cumpere pachete de tigari isi pot permite cu siguranta si pretul unei tigari electronice.

Iar comparate cu tigara de tutun, tigara electronica  este cu 70% mai economica, pe termen lung.

5. Folosirea lor doar in spatii private.

Exact asa cum este legal sa iti cumperi o tigara electronica, este, de asemenea legal sa utilizati aceste produse in locuri pubiice.

Chiar si in locurile unde fumatul este o interdictie, tigara electronica poate fi utilizata, deoarece acestea nu sunt considerate din punct de vedere tehnic ca tigara de tutun, asta ca sa nu mai mentionam cat de daunator este fumatul pasiv.

6.Dispozitiv de renuntare la fumat.

Tigara electronica nu a fost conceputa pentru a fi un dispozitiv de renuntare la fumat.

Exista alte produse cu acest scop, inclusiv plasturii cu nicotina,guma si pastille care efectueaza acest lucru cel mai bine.

Ei bine, tigara electronica, te poate ajuta la diminuarea sau oprirea dependentei de nicotina/fumat, deoarece aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o varietate de nivele la nicotina lichida, de la tare pana la 0 nicotina.

Treptat, puteti cobori nivelul de nicotina, pentru un mai bun efect, dar puteti continua utilizarea tigarii electronice pentru gestul psihologic de a avea o tigara in mana, de a vedea fum, etc.

7. Fara nicotina.

In ceea ce priveste conceptia gresita mentionata anterior, tigara electronica, nu are nicotina in cartuse.

Acest lucru este departe de adevar, nicotina este o componenta comuna in tigara electronica, in principal, deoarece utilizatorii acestor produse, folosesc aceste dispozitive pentru a-si hrani pofta de nicotina.

 

Acum, ca sunteti mai documentati in privinta acestor tigari electronice, va incurajam sa si incercati una.

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: