RSS

5 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Tigara Electronica.

30 Jan

Tigara electronica este o inventie relativ recenta, astfel exista inca multe fapte surprinzatoare despre aceste dispozitive.

In cadrul acestor fapte surprinzatoare exista mai multe beneficii, lucru care fac tigara electronica sa fie tot mai indragita, clientela lor fiind in continua crestere, deci sa incepem discutia.

1. Tigara Electronica contine Ingrediente Surprinzatoare.

Tigara electronica nu contine tutun si, prin urmare, alte substante nocive cum ar fi gudronul asociat cu dependeta pentru aceste frunze de tutun.

In schimb, aceste dispozitive contin un anumit nivel de nicotina, care poate varia de la 0 pana la nivelul tare, astfel, oferind pasionatiilor o gama larga de optiuni pentru a se potrivi preferintelor lor.

Nicotina este livrata prin picaturi mici de elichid care in contact cu atomizorul, este vaporizat pentru a il face vizibil, prin vaporii de apa emisi, dupa ce inhalati odata din tigara.

Stiati, totusi, ca tigara electronica contin, de asemenea, propilen glicol?

Acesta este un tip de substanta utilizata in produsele de igiena bucala, in special in pasta de dinti si apa de gura; avand ca  efect  principal  acela de a provoca vapori de apa.

Acesta ofera o experienta similara cu fumatul de tigara normala, dara fara sa va lase respiratia urat mirositoare, cum se intampla deobicei dupa cateva fumuri de tigara de tutun.

La urma urmei, daca acest ingredient poate face produsele de igiena bucala sa miroasa bine, atunci ar trebui sa aiba, acelasi efect si asupra tigarii electronice.

2. Aceste tigari electronice pot dura practic o vesnicie.

Binenteles, vesnia este doar o figura de stil aici, dar ati prins idea.

Tigara electronica are cartuse de unica folosinta care pot fi inlocuite cu altele noi, in timp ce alte cartuse poate fi reumplut cu elichid. Doar inlocuiti sau reumpleti din nou, dupa cum este necesar si tigara electronica va functiona ani si ani in continuare.

Presupunem ca utilizatorul are grija de tigara electronica, acest lucru ar trebui sa fie destul de usor, deoarece aceasta nu necesita intretinere. De asemenea, bateria trebuie incarcata dupa regulile din manualul de utilizare, astfel alimentand corect tigara electronica.

3. Acestea au fost utilizate pentru a profita de lacunele din interzicerea fumatului.

Fumatul in locuri publice inchise a fost interzis in multe tari, inclusiv in Marea Britanie.

Aceste tigari electronice au fost folosite pentru a exploata o portita in lege, desi, trebuie sa subliniem faptul ca aceasta nu este o sfidare flagranta.

Din moment ce tigara electronica nu emite fum pasiv, sau substante nocive prin vaporii de apa, cele mai multe interprinderi accepta utlizarea lor de catre patroni.

La randul lor, utilizatorii de tigara electronica apreciaza faptul ca acestea nu trebuie sa iasa din locul in care se afla doar pentru a fuma o tigara. Fumatul acestor tigari electronice in spatiile publice inchise devine tot mai rapid o practica acceptata social.

De ce nu? Cenusa si cioturile de la tigara de tutun se adauga la gunoiul din unitate, in timp ce vaporii de la tigara electronica nu expun alte persoane la riscuri de sanatate cum ar fi cazurile de cancer la gura,gat si plamani.

4. Tigara electronica este mai ieftina decat tigarile traditionale.

Desigur, costurile unui kit start de tigara electronica sunt mai mari decat pretul unui pachet de tigari obisnuite.

Cu toate acestea, pe termen lung, costul de starter kit poate fi recuperat de mai multe ori, mai ales atunci cand sunteti un fumator pasionat.

In ceea ce priveste cartusele de inlocuit sau reincarcabile, e-lichidul utilizat este aproximativ cat costul unui pachet de tigari, dar este echivalentul pentru aproximativ o luna.

Adaugati si faptul ca tigara electronica nu implica orice alte substante cum ar fi gudronul, tutun si hartie si aveti o alternativa mult mai eco-friendly la tigara reala.

5. Aceste tigari electronice pot fi utilizate de adolescenti, dar noi nu recomandam acest lucru.

In primul rand, trebuie sa subliniem faptul ca tigara electronica nu este nici produsa, nici comercializata pentru a fi utilizata de catre adolescenti, ambele legi juridice si morale ale timpurilor moderne interzic acest lucru.

Totusi, aceste produse contin ingrediente relativ sigure ca adolescentii care experimenteaza cu tigara electronica sa se expuna la un risc de sanatate cu mult mai mic, decat atunci cand acestia vor fuma dintr-o tigara obisnuita de tutun.

Tigara electronica are multe surprize placute, care pot fi descoperite odata cu utilizarea acesteia. Ca orice utilizator avid de tigara va va spune, moderatia este inca cheia.

Advertisements
 
 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: