RSS

Nicotina lichida – un nou subtitut real al nicotinei.

09 Feb

Nicotina lichida este un nou substitut al nicotinei, cu continutul intre 0 si 2.4 procentajul real al nicotinei.

Milioane de fumatori incearca sa renunte la fumat in fiecare an. Este o scena comuna in randul fumatorilor de a incerca sa gaseasca si alte surse alternative de nicotina, alta decat tigara de tutun. Unele alternative includ plasturii, inhalatoarele si guma cu nicotina. Nicotina lichida se incadreaza si ea ca o noua alternativa, ea captand atentia multor utilizatori de nicotina.

Inventia nicotinei lichide si a tigarii electronice ajuta fumatori sa elimine efectele daunatoare ale fumatului. Eliminarea obiceiului de a fuma si eliminarea nicotinei este extrem de grea, veti avea nevoie de copioase cantitatii de ambitie si putere mentala. Nicotina lichida  este mai putin daunatoare decat nicotina reala. Tigara electronica este conceputa cu cartuse incarcate cu nicotina lichida, astfel protejandu-se de efectele nocive ale nicotinei reale. Tranzitia la tigara electronica poate ajuta fumatorii sa se poata bucura alternand nivelul de nicotina si aroma.

Nicotina lichida utilizata in tigara electronica foloseste doua substante comune la baza, si anume, propilen glicol si glicerina vegetala deoarece acestea pot fi folosite in conditii de siguranta. Propilen glicolul este un ingredient major in inhalatoarele pentru pacientii ce sufera de astm. Acesti compusi sunt utilizati pe scara larga in produse alimentare, sapun si lubrifianti. De obicei, nicotina lichida contine propilena. Unii oameni sunt alergici la propilen glicol. In astfel de cazuri, glicerina vegetala serveste scopului.

O alta caracteristica notabila a acestor tigari electronice si a nicotinei lichide este ca acestea nu produc fum. Tigara electronica este aprinsa/pornita cu ajutorul bateriei. Aceasta caracteristica, ajuta fumatori sa nu se expuna la gazele toxice, precum, monoxidul de carbon, gudron si alti compusi cancerigeni. Aceste elemente toxice reprezinta o amenintare la adresa sanatatii. Mai mult, fumatorii pasivi, de asemenea, benefiaza de pe urma acestei alternative. Utilizatorii de nicotina lichida, se pot bucura in continuare si de gestul de a fuma, din moment ce majoritatea modelelor de tigara electronica au aspectul unei tigari normale de tutun.

Cartusele sunt disponibile pe mai multe nivele de nicotina de la 0 la slab, mediu si tare. Fumatorii avand posibilitatea de a-si selecta cartusele dorite. Fumatorii care incearca sa renunte la fumat pot urma planul de scadere treptata a nivelului de nicotina, incepand cu nivelul tare sau mediu de nicotina si in cateva luni scazand treptat la nivelul slab de nicotina, pana la 0. Fumatorii se mai pot delecta si cu o gama variata de arome pentru care ar trebui sa fie recunoscatori. Printre aromele disponibile pe piata enumeram bine cunoscuta aroma de tutun sau tabac, menta, ciocolata, vanilie. Alte arome disponibile : mar, cirese, banane, caramel, irish cream, rom, capsuni, piersica, scortisoara, cocos, mango si multe altele. Aceasta gama variata asigura satisfactie garantata oricarui fumator.

Aceste tigari electronice sunt produse si vandute sub diferite nume de branduri. 

Companiile sfatuiesc stocarea e-lichidului (nicotinei lichide) intr-un loc racoros si uscat.

Pana in prezent, toate studiile de cercetare, declara ca acesta subtitut de nicotina nu este daunator si nu va prezenta o amenintare la adresa sanatatii. Dar studiile sunt inca in plina desfasurare pentru a reusi sa se raspunda la toate intrebarile legate de utilizarea nicotinei lichide.

Achizitionarea sticlutelor cu nicotina lichida (elichid) de la o companie de renume este puternic incurajata si recomandata.

Advertisements
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: