RSS

Prezentare: Tigara Electronica. Partea I

13 Feb

Tigara electronica este una din cele mai recente dispozitive de fumat care pot fi utilizate ca o alternativa la tigari, si veti afla ca exista multe beneficii pentru sanatatea voastra, cat si motive financiare pentru utlizarea acestor tigari electronice.

Dispozitivele au primit o destul de mare atentie in mass-media in ultimii ani, dar inca mai exista multi oameni care nu au idee despre ce  este tigara electronica, cum functioneaza, si ce contine.

In scopul de a va ajuta sa intelegeti cat mai mult posibil despre aceste dispozitive, care sunt o alternativa mai sanatoasa a fumatului, gasiti mai jos tot ce trebuie sa stiti despre cum functioneaza si ce se poate gasi intr-o tigara electronica.

Cele 3 piese de baza.

Tigara electronica este un dispozitiv care este usor de ansamblat si de dezansamblat, componentele acestor tigari electronice putand fi pur si simplu insurubate sau desurubate cu usurinta.

Cele mai multe branduri de tigara electronica vor face dispozitivele compatibile doar cu cartusele lor, exista, totusi si cateva branduri ce fac dimensiuni standart la tigara electronica, astfel incat, si alte branduri de cartuse sa poata fi atasate.

Dispozitivele sunt incredibil de usor de utilizat, si sunt defalcate in trei parti:

Prima parte fiind bateria, care este cea ce asigura curentul electric pentru functionarea acestor tigarete electronice.

Vazand ca tigara are nevoie de caldura pentru a arde nicotina lichida din cartus, bateria furnizeaza curent electric care trece prin atomizor(pulverizator) si incalzeste nicotina.

Bateria vine de obicei, cu un cablu, care ii permite sa fie conetat la o sursa de curent si reincarcata, asigurandu-va astfel ca veti putea utiliza dispozitivul la orice ora si oriunde va aflati.

Bateria este de obicei reincarcabila, si veti afla ca este si piesa cea mai scumpa din tigara electronica.

A doua piesa ce intra in compozitia unei tigari electronice este atomizorul, care este responsabil pentru incalzirea nicotinei.

Curentul electric este trimis de la baterie, prin atomizor, care are bobine de energie termica,  curentul traversand prin ele.

Cand atomizorul devine fierbinte, caldura este transferata in cartusul cu nicotina, care arde si elibereaza nicotina in vapori, care apoi sunt inhalati de fumator.

Atomizorul este de obicei una dintre cele mai delicate piese ale tigarii electronice, acesta putand fi si integrat in baterie la modelele de tigara electronica din doua piese.

Ultima piesa este cartusul care se insurubeaza/introduce in atomizor.

Cartusul contine nicotina, care este de obicei in forma lichida, fiind mult mai usor de ars.

Nicotina lichida este arsa de caldura din atomizor, si eliminata in vapori, produsi de tigara electronica.

Cartusele sunt cele mai ieftine piese din tigara electronica, si se pot gasi, in seturi de cate 5,10,15,20 sau 30 de bucati.

Puteti gasi cu usurinta cartuse online sau chiar in magazinele de specialitate.

Cele trei piese de tigara electronica lucra impreuna pentru a face un dispozitiv complet, care este eficace si eficent oferindu-va fix doza de nicotina de care aveti nevoie in fiecare zi.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 13, 2012 in Despre tigara electronica

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: