RSS

Ce este Tigara Electronica ? Partea 2. Ce este Tigara Electronica ? Partea 2.

15 Feb

Continutul cartuselor.

Cartusele contin in majoritatea cazurilor, nicotina, care este un element esential al acestor tigari electronice. Nicotina este substanta ce creeaza dependenta de tigari, si din cauza poftei de nicotina corpul vostru intra in sevraj dupa ce renuntati la fumat.

Nicotina este cel mai important element dintr-o tigara, in schimb, fumul de tigara este cel daunator pentru corpul tau si e cel mai bine sa incercati sa fie evitat pe cat posibil.

Cu toate acestea, cu nicotina prezenta in tigara electronica, aveti acel impact de relaxare si stimulare in acelasi timp, in momentul in care fumati.

Veti gasi designul cartuselor, care va usureaza munca de a distribui cata nicotina doriti, dar fara elemntele nocive ale tigarilor de tutun, care cauzeaza cancer si alte afectiuni pulmonare si cardiace.

Cata nicotina este o doza normala?

Valoarea medie de nicotina intr-o tigara variaza in functie de numele brandului pe care ea il reprezinta.

Tigara Marlboro contine aproximativ 1mg de nicotina la 1 tigara, in timp ce tigara Camel undeva la 1,1mg nicotina.

Un PallMall normal are aproximativ 1,7 mg de nicotina, iar o tigara Lucky Strike 1,6.

Cantitatea de nicotina pe care o consumati, de obicei, depinde de puterea si aroma de tigari pe care le preferati, si veti afla ca cele mai multe tigari aromate contin, de obicei doze mai mari de nicotina.

Pentru cei care folosesc tigara electronica, acelasi lucru este valabil:

Daca doriti o tigara care are un gust mai puternic, puteti achizitiona cartusele pe nivelul maxim de nicotina care contin intre 16 si 24 mg de nicotina.

Daca va place o aroma mai fina, veti gasi cartusele pe nivelul mediu ce contin intre 12 si 16 mg de nicotina.

Daca sunteti in cautarea unei arome mai usoare, puteti gasi cartusele pe nivelul slab de nicotina ce variaza intre 4 si 8 mg de nicotina.

Poate va veti gandi. ”24 de mg de nicotina pe cartus? Asta e de 10-15 ori mai mult decat media nicotinei continuta de o tigara”.

Aceasta presupunere este corecta, dar adevarul este ca tigara electronica contine mai multa nicotina decat media unei tigari normale, in scopul de a fi mai longeviva.

Vazand ca acest dispozitiv este un sistem electronic, producatorii incearca sa faca optiunea fumatului mult mai ieftina.

Veti afla ca cartusul de la tigara electronica va dura mai mult decat orice tigara, si astfel veti economisi o suma signifianta de bani, care nu vor mai fi folositi in achizitionarea pachetelor de tigari.

Un cartus de tigara electronica este calculat la echivalentul unui pachet  de tigari, astfel pe langa faptul ca veti economisi niste bani, veti primi tot aceasi doza de nicotina echivalenta a celei dintr-un pachet de tigari.

Cartusele fara nicotina.

Beneficiul real al acestor tigari electronice este faptul ca aceasta poate veni cu cartusele fara nicotina.

Multi oameni doresc sa renunte la fumat, dar ei se afla in imposibilitatea de a face acest lucru din mai multe motive.

Nicotina din tigari este doar unul dintre aceste motive, la el se adauga aspectele psihologice de a avea ceva intre degete sau de a vedea fumul.

Daca incercati sa renuntati la obiceiul de a fuma, cu un plasture de nicotina sau cu guma de nicotina, acum puteti sa faceti acest lucru cu cartusele pe nivelul 0 de nicotina, in acelesi timp pastrand nevoile psihologice de a avea o tigara intre degete/ producerea fumului dar fara nicotina.

 

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 15, 2012 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: