RSS

Hitul din gat – De ce utlizatori de tigara electronica au nevoie de un puternic impact asupra gatului.

21 Feb

Am fost un fumator 10 ani, inainte sa ma las de tutun si sa fac tranzitia la produsul fara tutun, operat de baterie, tigara electronica. Imi amintesc in mod clar o anumita situatie, cand am refuzat sa fumez chiar daca imi doream foarte mult cateva fumuri de tigara datorita stresului de la munca. Si motivul din spatele acestui fapt este ca singura tigara oferita de tutungerie a fost Marlboro Rosu. N-am nimic impotriva brandului, de fapt, am fost un client fidel al tigarilor Marlboro, dar nu imi place tipul rosu, il gasesc prea brutal, si impractul asupra gatului prea tare pentru mine. Am obisnuit sa fumez varianta Gold sau Light, deoarece e mult mai fin. Dar acum, un aburitor avid, ma intreb de ce majoritatea utilizatorilor de tigara electronica cauta branduri sau modele de tigara care sa asigure o cantintate mai mare de hit la gat.

Tigara electronica, se simte si actioneaza la fel ca si tigara de tutun, cu exceptia arderii, tutunului, si a tonelor de agenti cancerigeni. Hitul de gat sau impactul despre care vorbeam, este senzatia de furnicaturi ce o simtiti pe partea din spate a gatului atunci cand fumati/aburiti. Dar de ce ar dori utilizatorii sa simta un hit mai dur si folosesc acest impact asupra gatului drept un indicator, pentru cat de buna este tigara electronica?

Hitul de gat este o preocupare majora in lumea tigaretei electronice, pe langa gustul si productia de vapori. Motivul din spate acesteia este, normal, ele au gust mai light decat o tigara de tutun traditionala deoarece nu exista nici un fel de ardere de tutun implicata. Si majoritatea celor care au facut tranzitia sunt exfumatori, si obisnuiti cu un impact mai puternic asupra gatului. Astfel, majoritatea utilizatorilor de tigara electronica cred, cu cat e mai puternic impactul asupra gatului, cu atat mai bine si mai apropiat de tigara de tutun.

Exista mai multi factori care determina hitul de gat de la tigara electronica. Unul dintre principalii factori este elichidul sau nicotina lichida din cartus, care se transforma in vapori atunci cand va activati tigara electronica. Calitatea elichidului stabileste calitatea impactului asupra gatului. In plus, cantitatea de nicotina utilizata de dvs in elichid poate afecta foarte mult intensitatea de productie a impactului de gat de la dispozitivul dumneavoastra. Cu cat este mai mare doza de nicotina, cu atat mai mare este impactul asupra gatului. De asemenea, modelul si marca dispozitivului de aburit, joaca un rol esential in contributia hitului din gat.

In afara de alegerea dozei de elichid si dozajului de nicotina, hitul de gat depinde si de modul in care un aburitor va utiliza dispozitivul. Adaptarea in a utiliza corect tigara electronica, este primul pas in experienta de a avea un hit puternic asupra gatului. Pufurile scurte, rapide dintr-o tigara electronica,nu vor oferi o experienta placuta, nici impactul dorit asupra gatului. Pentru a obtine un hit mai puternic, pufurile de tigara ar trebui sa fie mai lungi (3-5 secunde) si mai lente. De asemenea, cu mentinerea corecta a dispozitivului, va puteti stabiliza productia unui hit constant in gat si o mai lunga durata a vietii dispozitivului. Un atomizor infundat si bateriile slabe pot duce la un hit mai slab la nivelul gatului.

Impactul hitului poate fi un instrument pentru a masura satisfactia dumneavoastra pentru utilizarea tigaretei electronice, dar aminti-va, se spune ca prea mult din orice nu duce la nimic bun. Cand hitul ajunge in punctul in care duritatea este ca o zgarietura si deja simti o durere in gat, sau nu poti simti aroma cartusului, a-ti putea cobori un nivel, moderand astfel productia hitul de impact din gat.

De ce a-ti vrea sa simtiti durere, atunci cand de fapt, puteti alege sa va bucurati de utilizarea corecta a acestui dispozitiv. Durerea nu este sentimentul pe care il asteptam cu toti, in momentul in care am facut tranzitia. Tigara electronica promoveaza avantjul de a oferi o alternativa curata si confortabila la tigara de tutun conventionala.

 
Leave a comment

Posted by on February 21, 2012 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: