RSS

Adevarul din spatele ‘producerii vaporilor’.

22 Feb

Productia de abur pe care o emite o tigara electronica a fost o cheie vitala in alegerea noastra de a alege alternativa mai sanatoasa a fumatului. Nu doar cautati sa obtineti acel ‘fix’ dar va puteti bucura, de asemenea, de abilitatea de a inhala unele din cele mai delicioase si gustoase arome si sa vedeti cum expirati vaprorii. In afara de faptul ca a-ti fost dependent de 4000 de substante chimice, a-ti fost, de asemenea, dependent de actul de a tine ceva intre degete, de a inhala si expira fum. Tigara electronica a reusit sa mimeze actul fumatului, dar dintr-o pozitie cu mult mai sigura. In afara obtinerii dozei de nicotina, din dispozitiv, multi oameni interasati de aburit sau chiar si noii utilizatori de tigara electronica, cauta si o aroma care sa li se potriveasca, dar si mai important cauta sa produca un volum mai bogat de abur. Daca un nou utilizator de tigara electronica, si-a achizitionat un kit start, au montat tot, si apoi tigara, nu produce un  volum de abur satisfacator, cel mai sigur utilizatorul nu va fi multumit, si probabil nu va continua.

Cand noii utilizatorii citesc sau vizioneaza comentarii despre e-lichid, acestia sunt fascinati de volumul de vapori produsi. Desi, chiar daca voi ca spectatori puneti productia vaporilor de la tigara electronica pe baza e-lichidului, trebuie sa aflati ca sunteti incepatori si ca exista mai multe variabile ce intra in context.

Adevarul despre ”Productia Vaporilor”
Cand aburiti, actul de a produce ”cat de mult” abur, nu se bazeaza doar pe e-lichid. Faimoasa intrebare ” Cum sa produc cel mai mare volum de abur/vapor?”. A fost solicitata si cautata de numeroase ori, si multi dintre voi nu au primit raspunsul corect. Adevarul din spatele acestui fapt este ca suma vaporilor ce ii veti produce depinde de mai multi factori, cum ar fi raportul de PG/VG din e-lichid, ce tip de atomizor utilizati, cat de multe ohm’s are atomizorul pe care il utilizati, ce tip de tigara electronica aveti si la ce tensiune este setata acesta.

Raportul PG/VG: Acesta joaca un factor important in productia de vaporii. Propilen glicol abreviat ca ”PG”- glicerina vegetala este abreviata ca VG. PG produce mai putini vapori si este un lichid mai subtire, VG produce mai multi vapori si este un lichid mai dens. Daca aveti un elichid, ce este un mix de 80% PG si 20% VG, acest lucru nu inseamna ca nu veti obtine o productie de vapori decenta, dar in schimb inseamna ca veti avea o productie de vaporii mai mica in comparatie cu un lichid ce e un mix de 20% PG si 80% VG.

Tip Atomizor/Cartomizor: Tipul de atomizor pe care il utilizati joaca un rol in productia de vapori, precum si, diferite marci de tigara electronica, pot varia in calitatea si experienta oferita.

Ohm Atomizorului/Cartomizorului: Ohm, este o masura a rezistentei electrice. A fost numita de fiziceanul german Georg Ohm. Un numar mai mare al rezistentei va induce o mai mica productia a vaporilor fata de un atomizor cu o rezistenta mai mica. Rezistenta Scazuta: 1.5-1.8 ohm, rezistenta stadndard -2.0-2.5 ohm, rezistenta inalta 3.0-5.0 ohm.

Tipul dispozitivului: Modelul tigaretei electronice poate juca, de asemenea, un rol in cantitatea de vapori ce va fi emisa. Diferite branduri pot varia in calitate si experienta oferita. Dintr-o perspectiva mai tehnica: conectori intre diferitele mods folosesc diferite metale ce au rezistente diferite.Urmatorul este comutatorul, doriti comutatorul pentru a putea sa se ocupa de fluxul de curent ce vine de la baterie. Aceleasi lucru este valabil si pentru conector. Puteti masura rezistenta unui mod sa vedeti daca va impiedica in potentialul de performanta al bateriei.

Voltajul: Tensiunea la care voi vaporizati, joaca un mare in productia de vapori. Media unui aburitor este undeva la 3.7 volti. Cu cat dispozitivul este setat la o tensiune mai mare, cu atat va produce mai multi vapori.

Acesti factori va pot ajuta sa intelegeti cam cat de multi vapori a-ti putea produce cu modelul de tigara electronica pe care il aveti

 
Leave a comment

Posted by on February 22, 2012 in Despre tigara electronica

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: